Pantins dans le monde

 • Ultimul spectacol al acestui sezon la Teatrul Luceafărul
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on June 28, 2021 at 8:37 am

  Miercuri, 30 iunie, de la orele 17.30, echipa artistică a Teatrului Luceafărul va susține ultima reprezentație a acestui sezon teatral: ALBINUȚA, care se va juca în parcul Operei Naționale Române Iași, într-un spațiu amenajat în stânga clădirii de patrimoniu pe care aceasta o împarte cu Teatrul Național. „A fost o stagiune foarte bună, date fiind restricțiile pandemice, cu ediția a detalii aici The post Ultimul spectacol al acestui sezon la Teatrul Luceafărul first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatru sub cerul liber
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on June 22, 2021 at 7:01 am

  Echipa artistică a Teatrului Luceafărul vă invită la teatru sub cerul liber! Joi, 24 iunie, de la orele 17.30, în parcul dintre sala Cub și clădirea de patrimoniu împărțită de Opera Națională Română Iași și Teatrul Național “Vasile Alecsandri” va fi susținută o reprezentație a spectacolului FRUMOASA ȘI BESTIA după Frații Grimm. Realizat de regizorul Ion Ciubotaru, proiectul se bazează detalii aici The post Teatru sub cerul liber first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatrul Luceafărul se pregătește pentru 1 Iunie: la sediu și la Londra
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on May 24, 2021 at 7:51 am

  Dacă e 1 Iunie, atunci e Ziua Internațională a Copiilor, iar Teatrul Luceafărul e și mai animat decât în celelalte zile ale stagiunii. Din cauza restricțiilor sanitare (care limitează numărul de spectatori la 50 la sută din capacitatea sălii), practic toată săptămâna premergătoare (adică săptămâna în curs) propune în program  irezistibil: – SCUFIȚA ROȘIE (marți, 25 mai, ora 17.30) – detalii aici The post Teatrul Luceafărul se pregătește pentru 1 Iunie: la sediu și la Londra first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Jurnalul Regional TVR IASI • „Orașul” în armonii și în rime
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on May 18, 2021 at 12:18 pm

  Jurnalul Regional TVR IASI Teatrul “Luceafărul” îşi reia activitatea de dinaintea pandemiei cu o piesă inedită atât pentru publicul tânăr, cât şi pentru seniori. O idee a directorului artistic Oltiţa Cîntec s-a transformat într-un original spectacol concert. „Oraşul”, la care protagoniştii principali sunt membrii trupei “Fără Zahăr”, respectiv Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș, descrie în armonii muzicale și în rime detalii aici The post Jurnalul Regional TVR IASI • „Orașul” în armonii și în rime first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Spectacolul „Orașul” se joacă la Iași și la Suceava
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on May 17, 2021 at 9:12 am

  Realizat de Trupa „Fără Zahăr”, adică Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș, după o idee de Oltița Cîntec, spectacolul concert ORAȘUL portretizează în armonii muzicale și în rime viața trepidantă a marilor aglomerări urbane. Că este vorba despre Iași ori altă metropolă, spectacolul readuce în atenție agitația, vacarmul, periferia, alergătura la job, cu copii la școală ori activități extracurriculare, gropile din detalii aici The post Spectacolul „Orașul” se joacă la Iași și la Suceava first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PROIECTE DE SUCCES
  by Aurelia1 Aurelia on July 26, 2021 at 8:22 am

  Recent ”GUGUȚĂ” a încheiat activitatea în cadrul unui proiect susținut de Reprezentanța Elveției la Chișinău de pe lângă Departamentul Federal al Afacerilor Externe. Pe parcursul a 6 luni s-a muncit cu entuziasm și abnegație asupra renovării a trei spectacole din repertoriul teatrului. Practic aceste spectacole, selectate după importanța tematicii și a mesajului pe care îl

 • PRIMĂVARA VINE PENTRU TINE!
  by Aurelia1 Aurelia on March 4, 2021 at 9:27 am

  „Guguţă” a cules pentru tine din poienile Primăverii cele mai alese flori. Lumina, bunătatea, tandrețea și dragostea sunt tăinuite în buchetul lor. Inspiră-le aroma și bucură-te de o Primăvară nouă.  Cu cele mai însorite gânduri,                      „Guguţă”

 • PREMIERĂ ÎN CURÂND!
  by Aurelia1 Aurelia on September 2, 2020 at 10:11 am

  Pandemia ne-a mobilizat și mai mult. Muncim cu toții, chiar dacă nu putem merge în deplasări la copiii din afara Chișinăului. E timpul repetițiilor, renovărilor de spectacole și de montări. Da, da, pegătim o nouă premieră! O nouă colaborare. Colaborare nouă cu prieteni vechi. Ne păstrăm principiul de teatru național ca și specific și montăm

 • SPECTACOLE ÎN AER LIBER
  by Aurelia1 Aurelia on August 17, 2020 at 10:35 am

  După lungi și chinuitoare așteptări ”Guguță” își poate primi cu drag și în deplină siguranță admiratorii împătimiți de poveste. Deși activitatea teatrului nu a încetat nici pentru o zi, actorii, dar și toți angajații, muncind asupra noilor spectacole, roluri, ideii de proiecte etc., fără spectatori timpul parcă s-a oprit. Povestea a început să prindă viață

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Anunț
  by administrator on July 26, 2021 at 11:38 am

  Articolul Anunț apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Anunț selecție concurs
  by administrator on July 21, 2021 at 10:56 am

  Articolul Anunț selecție concurs apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Un spectacol după Shakespeare, în premieră la Teatrul „Puck”
  by administrator on July 7, 2021 at 11:16 am

  Joi, 8 iulie, de la ora 19, clujenii sunt așteptați la Teatrul „Puck” la o premieră. Este vorba de „Aventurile lui Puck”, un spectacol pentru publicul larg, realizat după „Visul unei nopți de vară”, de William Shakespeare, în regia lui Cristian Nedea. Spiridușul Puck, al cărui nume îl poartă și teatrul clujean, le este spectatorilor călăuză printre diferite lumi: cea Articolul Un spectacol după Shakespeare, în premieră la Teatrul „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Anunț 26 iulie
  by administrator on July 7, 2021 at 11:06 am

  Articolul Anunț 26 iulie apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Spectacolul „Scufița Roșie și lupul cel flămând”, din nou pe scena Teatrului „Puck”
  by administrator on June 30, 2021 at 8:57 am

  Duminică, 4 iulie, de la ora 12.30, cei mici sunt așteptați alături de părinți și bunici la un spectacol interactiv. Este vorba de „Scufița Roșie și lupul cel flămând”, după Frații Grimm, în adaptarea scenică, regia și interpretarea lui Ion Iurcu. Un păpușar-povestitor acompaniază în aventurile sale o fetiță căreia i se spune și Scufița Roșie. În această versiune a Articolul Spectacolul „Scufița Roșie și lupul cel flămând”, din nou pe scena Teatrului „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"