Pantins dans le monde

 • S-a pus în vânzare prima serie de bilete pentru ediția a XIII-a a FITPTI
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 16, 2020 at 8:59 am

  Primul set de bilete pentru câteva din spectacolele ediției cu numărul XIII a Festivalului Internațional de Teatru Pentru Publicul Tânăr (FITPT) tocmai s-au pus în vânzare. Genericul FITPTI 2020 este “avarie pandemică”, evenimentul urmând a avea o durată mai comprimată decât la edițiile precedente (2-7 octombrie). Conceput de teatrologul Oltița Cîntec în acord cu normele sanitare și contextul actual, FITPTI detalii aici The post S-a pus în vânzare prima serie de bilete pentru ediția a XIII-a a FITPTI first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Anunț achiziție servicii de editare și tipărire carte
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 10, 2020 at 8:16 am

  Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași Nr. 1810/10.09.2020 Anunț achiziție servicii de editare și tipărire carte Cod CPV 79970000-4 Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași intenționează să achiziționeze prin achiziție directă, din catalogul de produse SEAP, conform Legii 98/2016, servicii editare și tipărire pentru volumul colectiv „Un virus pe scena lumii. Teatru și pandemie 2.0”,  coordonator Oltița Cîntec. detalii aici The post Anunț achiziție servicii de editare și tipărire carte first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Anunț achiziție servicii de tipărire și livrare
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 9, 2020 at 11:55 am

  Nr. 1804/09.09.2020 Cod CPV 79823000-9 Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași intenționează să achiziționeze prin achiziție directă, din catalogul de produse SEAP, conform Legii 98/2016, servicii de concepție grafică, editare, pregătire tipar, tipar a următoarelor materiale pentru evenimentele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași, ediția a XIII-a ce se va desfășura în perioada 02.10.2020-07.10.2020: Afiș detalii aici The post Anunț achiziție servicii de tipărire și livrare first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatrul Luceafărul reia spectacolele în interior
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 7, 2020 at 8:25 am

  După șase luni de strămutare, în acord cu normele pandemice, inițial în mediul online (sub genericul „La distanță, dar în continuare împreună!”, în lunile martie, aprilie și mai), apoi în aer liber („Stagiunea estivală”, în lunile iulie, august și septembrie, în fața Teatrului, în curte la Bojdeuca lui Ion Creangă și la Amfiteatrul Palas), de la finalul acestei săptămâni artiștii detalii aici The post Teatrul Luceafărul reia spectacolele în interior first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatrul Luceafărul va avea stagiune estivală
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on July 8, 2020 at 10:25 am

  În mod tradițional, cam la vremea aceasta teatrele din întreaga lume trag cortina și intră într-o necesară vacanță de vară. Stagiunile se încheie, cu mici diferențe, la final de iunie, mijloc de iulie, artiștii se odihnesc pentru a reveni și mai inspirați la debut de septembrie-octombrie. Anul acesta, obișnuințele teatrale au fost date peste cap de noul Coronavirus, astfel încât, detalii aici The post Teatrul Luceafărul va avea stagiune estivală first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PREMIERĂ ÎN CURÂND!
  by Aurelia1 Aurelia on September 2, 2020 at 10:11 am

  Pandemia ne-a mobilizat și mai mult. Muncim cu toții, chiar dacă nu putem merge în deplasări la copiii din afara Chișinăului. E timpul repetițiilor, renovărilor de spectacole și de montări. Da, da, pegătim o nouă premieră! O nouă colaborare. Colaborare nouă cu prieteni vechi. Ne păstrăm principiul de teatru național ca și specific și montăm

 • SPECTACOLE ÎN AER LIBER
  by Aurelia1 Aurelia on August 17, 2020 at 10:35 am

  După lungi și chinuitoare așteptări ”Guguță” își poate primi cu drag și în deplină siguranță admiratorii împătimiți de poveste. Deși activitatea teatrului nu a încetat nici pentru o zi, actorii, dar și toți angajații, muncind asupra noilor spectacole, roluri, ideii de proiecte etc., fără spectatori timpul parcă s-a oprit. Povestea a început să prindă viață

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

 • by Aurelia1 Aurelia on December 17, 2019 at 9:30 am

  GUGUȚĂ a dat star sărbătorilor de iarnă. Mii de copii se grăbesc să-și ia cadoul de la Moș Crăciun, care împarte cu dăruire magie și spiritul Crăciunului. Sacul e plin cu de toate: surprize, focuri de artificii, dans şi voie bună. Vino și tu, i-ați părinții de mână și adu-i în copilărie.Perioada spectacolelor – 21.12.2019-12.01.2020

 • ”ACASĂ LA GUGUȚĂ”
  by Aurelia1 Aurelia on November 25, 2019 at 12:52 pm

  ”Guguță” a deschis larg porțile casei de pe muchia Ciocanei. Sute de copii i-au pășit pragul cu ocazia deschiderii Festivalului Național de Teatru pentru Copii ”Acasă la Guguță”. Ediția V a început cu spectacolul gazdei ”Lebedele sălbatice” și continuă până pe 1 decembrie cu spectacolele teatrelor ”A.P. Cehov”, ”Licurici”, ”Luceafărul”, Piciul Julien” și ”Ion Creangă”.

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Premieră la Teatrul „Puck”: „Vasilache și Marioara în jurul lumii”
  by administrator on September 17, 2020 at 9:33 am

   Primul weekend cu spectacole din stagiunea 2020-2021 la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj le aduce micilor clujeni o premieră. Este vorba de spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii”, cu regia, scenariul și ilustrația muzicală semnate de Ionuț Constantinescu. Evenimentul este programat pentru duminică, 20 septembrie, de la ora 11, iar sâmbătă, 19 septembrie, de la aceeași oră va Articolul Premieră la Teatrul „Puck”: „Vasilache și Marioara în jurul lumii” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Câți spectatori au luat parte la Festivalul Stradal WonderPuck 2020
  by administrator on September 15, 2020 at 6:11 am

  Cea de-a patra ediție a Festivalului Stradal WonderPuck, desfășurată între 11 și 13 septembrie 2020 în patru locații din Cluj-Napoca și Bonțida, a reunit peste 4.000 de spectatori la fața locului, plus  aproximativ 112.000 de vizualizări în mediul online. Mai exact, numărul total al spectatorilor prezenți fizic la evenimentele celei de-a patra ediții a Festivalului Stradal WonderPuck 2020 a fost Articolul Câți spectatori au luat parte la Festivalul Stradal WonderPuck 2020 apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • La Cluj, vacanța de vară se încheie cu WonderPuck. Festivalul se transmite și online
  by administrator on September 10, 2020 at 9:13 am

  În ultimul weekend al vacanței mari din 2020, micii spectatori clujeni sunt așteptați, alături de părinți și bunici, la cea de-a patra ediție a Festivalului Stradal WonderPuck. Pe lângă teatru de păpuși și teatru itinerant, statui vivante, teatru pe roti, concerte și proiecții, publicul este așteptat și la expoziții și ateliere online. Cei care nu pot participa la evenimente, pot Articolul La Cluj, vacanța de vară se încheie cu WonderPuck. Festivalul se transmite și online apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • by administrator on September 9, 2020 at 11:06 am

  Articolul apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Programul festivalului WonderPuck 2020. Cum se va intra la spectacole
  by administrator on September 7, 2020 at 11:00 am

  Clujenii sunt așteptați vineri, 11 septembrie, de la ora 16.30, la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Festivalului Stradal WonderPuck, în Piața Unirii. Programul general al manifestării cuprinde 26 de evenimente pentru cei mici și cei mari, de la spectacole de teatru de păpuși, la spectacole itinerante, statui vivante, teatru pe roti, concerte sau proiecții. În acest an, Articolul Programul festivalului WonderPuck 2020. Cum se va intra la spectacole apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"