Pantins dans le monde

 • Teatrul Luceafărul Iași joacă la New York
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 29, 2020 at 9:22 am

  Deși este pandemie și sunt restricții de călătorie transcontinentală, Teatrul Luceafărul Iași joacă în acest sfârșit de săptămână tocmai  la New York! Institutul Cultural Român din metropola americană a selectat pentru un program special destinat promovării teatrului autohton și trei dintre producțiile teatrului ieșean. Prima dintre ele, Kajtus vrăjitorul, va fi difuzată online streaming pe pagina Facebook a ICR New detalii aici The post Teatrul Luceafărul Iași joacă la New York first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Două spectacole la final de săptămână la Teatrul Luceafărul
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 19, 2020 at 7:15 am

  Făcând un adevărat slalom printre restricțiile impuse de normele pandemice, Teatrul Luceafărul din Iași își așteaptă publicul și la finalul acestei săptămâni cu două titluri tentante, unul pentru tineret, celălalt pentru copii. Vineri, 23 octombrie, de la orele 18.30, la sala mare, cu un număr de locuri redus la 30 la sută din capacitate, fanii trupei Fără zahăr își vor detalii aici The post Două spectacole la final de săptămână la Teatrul Luceafărul first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Ediția a XIII-a a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași s-a încheiat cu succes
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 8, 2020 at 9:55 am

  S-a încheiat miercuri seara, târziu în noapte, cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași (FITPTI), așezată între 2-7 octombrie sub genericul “avarie pandemică”. Organizatorii au plănuit șase zile pline de tentații artistice planificate de dimineață până seara, un total de peste 80 de evenimente disponibile pe parcursul celor 144 de ore de sărbătoare a detalii aici The post Ediția a XIII-a a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași s-a încheiat cu succes first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Unde, când și cum putem vedea evenimentele din Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr?
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 1, 2020 at 4:32 pm

  Mâine, vineri, 2 octombrie, începe a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași (FITPTI) și se va încheia pe 7 octombrie. Spectacole live vor fi prezentate publicului în sălile și foyerul Teatrului Luceafărul (organizatorul evenimentului), în curte la Bojdeuca lui Ion Creangă, în curtea interioară a librăriei Art+Design, la Muzeul Sadoveanu. Programul (versiunea integrală pe www.luceafarul-theatre, detalii aici The post Unde, când și cum putem vedea evenimentele din Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr? first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • FESTIVALUL INTERNAŢIONAL de TEATRU pentru PUBLICUL TÂNĂR Iași 2020
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 29, 2020 at 9:55 am

    FESTIVALUL INTERNAŢIONAL de TEATRU pentru PUBLICUL TÂNĂR Iași   Ediţia a XIII-a  2-7 octombrie 2020 AVARIE PANDEMICĂ Live (indoor, open air) / online (streaming, live streaming) / radiofonic   Vineri, 2 octombrie   ONLINE STREAMING Ora 12.00 (streaming pe Facebook, YouTube, în limba română, cu subtitrare în engleză disponibil până la ora 18): PRINȚUL FERICIT / THE HAPPY PRINCE detalii aici The post FESTIVALUL INTERNAŢIONAL de TEATRU pentru PUBLICUL TÂNĂR Iași 2020 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PREMIERĂ ÎN CURÂND!
  by Aurelia1 Aurelia on September 2, 2020 at 10:11 am

  Pandemia ne-a mobilizat și mai mult. Muncim cu toții, chiar dacă nu putem merge în deplasări la copiii din afara Chișinăului. E timpul repetițiilor, renovărilor de spectacole și de montări. Da, da, pegătim o nouă premieră! O nouă colaborare. Colaborare nouă cu prieteni vechi. Ne păstrăm principiul de teatru național ca și specific și montăm

 • SPECTACOLE ÎN AER LIBER
  by Aurelia1 Aurelia on August 17, 2020 at 10:35 am

  După lungi și chinuitoare așteptări ”Guguță” își poate primi cu drag și în deplină siguranță admiratorii împătimiți de poveste. Deși activitatea teatrului nu a încetat nici pentru o zi, actorii, dar și toți angajații, muncind asupra noilor spectacole, roluri, ideii de proiecte etc., fără spectatori timpul parcă s-a oprit. Povestea a început să prindă viață

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

 • by Aurelia1 Aurelia on December 17, 2019 at 9:30 am

  GUGUȚĂ a dat star sărbătorilor de iarnă. Mii de copii se grăbesc să-și ia cadoul de la Moș Crăciun, care împarte cu dăruire magie și spiritul Crăciunului. Sacul e plin cu de toate: surprize, focuri de artificii, dans şi voie bună. Vino și tu, i-ați părinții de mână și adu-i în copilărie.Perioada spectacolelor – 21.12.2019-12.01.2020

 • ”ACASĂ LA GUGUȚĂ”
  by Aurelia1 Aurelia on November 25, 2019 at 12:52 pm

  ”Guguță” a deschis larg porțile casei de pe muchia Ciocanei. Sute de copii i-au pășit pragul cu ocazia deschiderii Festivalului Național de Teatru pentru Copii ”Acasă la Guguță”. Ediția V a început cu spectacolul gazdei ”Lebedele sălbatice” și continuă până pe 1 decembrie cu spectacolele teatrelor ”A.P. Cehov”, ”Licurici”, ”Luceafărul”, Piciul Julien” și ”Ion Creangă”.

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Teatrul Puck reia atelierele „Micul Păpușar”, în variantă online
  by administrator on November 10, 2020 at 10:18 am

  Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca demarează o nouă serie de ateliere interactive, de această dată în variantă online, pe platforma ZOOM. Micii pasionați ai teatrului de păpuși sunt așteptați în fiecare miercuri, de la ora 18, alături de Andreea Roxana Bolovan, actriță a Teatrului de Păpuși „Puck”, să îți creeze propriile personaje și să le dea viață. Atelierul este Articolul Teatrul Puck reia atelierele „Micul Păpușar”, în variantă online apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Teatrul Puck va prezenta un spectacol la Festivalul de Teatru pentru Copii „Lumea poveștilor”
  by administrator on November 6, 2020 at 8:38 pm

  Spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii”, realizat de artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, va avea o reprezentație în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului de Teatru pentru Copii „Lumea poveștilor” care va avea loc la Caransebeș. Spectacolul clujean, în scenariul și regia lui Ionuț Constantinescu, este programat la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeș pentru sâmbătă, Articolul Teatrul Puck va prezenta un spectacol la Festivalul de Teatru pentru Copii „Lumea poveștilor” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Bábszínészhallgatók Találkozója
  by administrator on October 23, 2020 at 10:12 am

  Október 29-31 között kerül sor a háromnapos rendezvénysorozatra, amelynek keretén belül konferenciákat, műhelyfoglalkozásokat, valamint bábelőadásokat láthatnak az érdeklődök. Idén az összes esemény helyszíne a Zoom platform, valamint a Puck Nemzetközi Fesztivál Facebook-oldala (https://www.facebook.com/Festivalul-Interna%C5%A3ional-Puck-678844022210959). A rendezvény mindhárom nap A maszk lehetőségei című előadássorozattal kezdődik, Modesto Casarin olasz rendező vezetésével. Az olasz nyelvű, román feliratos előadások 11:00 órától kezdődnek és élő közvetítés Articolul Bábszínészhallgatók Találkozója apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Teatrul „Puck” reia Întâlnirile studenților păpușari, de această dată în variantă online
  by administrator on October 23, 2020 at 6:35 am

  Proiectul „Întâlnirile studenților păpușari” va avea loc între 29 și 31 octombrie 2020, exclusiv online. Manifestarea va cuprinde atât spectacole, cât și ateliere și lecții deschise, adresate cu precădere studenților la actorie, dar și adolescenților pasionați de această artă. Acest proiect a făcut parte din programul artistic al Festivalului Internațional „Puck” încă de la începuturile sale. Din cauza restricțiilor impuse Articolul Teatrul „Puck” reia Întâlnirile studenților păpușari, de această dată în variantă online apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • ANUNȚ ANULARE SPECTACOLE
  by administrator on October 12, 2020 at 9:03 am

  Dragi spectactori, în baza Hotărârii Comitetului Județean de Urgență Cluj nr. 46/9.10.2020, suntem nevoiți să vă anunțăm anularea spectacolelor de la Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca pentru o perioadă de zece zile, începând de astăzi. Vă vom ține la curent cu noutățile apărute în acest context. Articolul ANUNȚ ANULARE SPECTACOLE apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"