Pantins dans le monde

 • Focusul FITPTI 2021: artă și tehnologie
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on April 14, 2021 at 9:38 am

  Încă de la prima lui ediție (2008), Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași (FITPTI) a avut în fiecare an câte o temă. Ideea curatorială a fost de a individualiza evenimentul pe fiecare secvență calendaristică a lui, de a-l menține proaspăt și surprinzător. Festivalul organizat de Teatrul Luceafărul din Iași a reușit să se impună și astfel în atenția detalii aici The post Focusul FITPTI 2021: artă și tehnologie first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Lista veniturilor realizate de către salariați, 31 martie 2021
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 31, 2021 at 9:57 am

  Lista veniturilor realizate de către salariați conform art. 33 din Lg. nr. 153/2017 transparența veniturilor salariale, 31 martie 2021 The post Lista veniturilor realizate de către salariați, 31 martie 2021 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatrul Luceafărul mută spectacolele online
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 24, 2021 at 10:14 am

  Trecerea Iașului în scenariul roșu a impus printre consecințe și interdicția instituțiilor de spectacole de a susține reprezentații cu public în sala de spectacole. Amărăciune există atât în perimetrul celor care evoluează pe scenă, cât și în al acelora care privesc din scaunele de spectatori. Plăcerea și bucuria de-a merge la teatru s-au reflectat în rapiditatea cu care se vindeau detalii aici The post Teatrul Luceafărul mută spectacolele online first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Artiștii de la Luceafărul speră să fie mai rapizi decât noul Coronavirus
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 10, 2021 at 10:51 am

  Programată inițial pentru 20 martie, data la care în agenda UNESCO este fixată Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, premiera spectacolului ALBĂ CA ZĂPADA riscă să fie pusă sub semnul amânării din cauza creșterii evidente a indicelui de îmbolnăviri la 1000 de locuitori în orașul Iași. Statisticile sanitare permit în acest moment instuțiilor de spectacole să joace cu detalii aici The post Artiștii de la Luceafărul speră să fie mai rapizi decât noul Coronavirus first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Anunț achiziție directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii medicale de medicina muncii”
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 1, 2021 at 10:05 am

  Anunț achiziție directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii medicale de medicina muncii” Cod C.P.V.: 85147000-1 Servicii de medicina muncii   În temeiul prevederilor art.7. alin.(5) din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice și art.43 din H.G. nr.395/2016 privind Normele metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului cadru din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice. Achizitor: detalii aici The post Anunț achiziție directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii medicale de medicina muncii” first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PRIMĂVARA VINE PENTRU TINE!
  by Aurelia1 Aurelia on March 4, 2021 at 9:27 am

  „Guguţă” a cules pentru tine din poienile Primăverii cele mai alese flori. Lumina, bunătatea, tandrețea și dragostea sunt tăinuite în buchetul lor. Inspiră-le aroma și bucură-te de o Primăvară nouă.  Cu cele mai însorite gânduri,                      „Guguţă”

 • PREMIERĂ ÎN CURÂND!
  by Aurelia1 Aurelia on September 2, 2020 at 10:11 am

  Pandemia ne-a mobilizat și mai mult. Muncim cu toții, chiar dacă nu putem merge în deplasări la copiii din afara Chișinăului. E timpul repetițiilor, renovărilor de spectacole și de montări. Da, da, pegătim o nouă premieră! O nouă colaborare. Colaborare nouă cu prieteni vechi. Ne păstrăm principiul de teatru național ca și specific și montăm

 • SPECTACOLE ÎN AER LIBER
  by Aurelia1 Aurelia on August 17, 2020 at 10:35 am

  După lungi și chinuitoare așteptări ”Guguță” își poate primi cu drag și în deplină siguranță admiratorii împătimiți de poveste. Deși activitatea teatrului nu a încetat nici pentru o zi, actorii, dar și toți angajații, muncind asupra noilor spectacole, roluri, ideii de proiecte etc., fără spectatori timpul parcă s-a oprit. Povestea a început să prindă viață

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

 • by Aurelia1 Aurelia on December 17, 2019 at 9:30 am

  GUGUȚĂ a dat star sărbătorilor de iarnă. Mii de copii se grăbesc să-și ia cadoul de la Moș Crăciun, care împarte cu dăruire magie și spiritul Crăciunului. Sacul e plin cu de toate: surprize, focuri de artificii, dans şi voie bună. Vino și tu, i-ați părinții de mână și adu-i în copilărie.Perioada spectacolelor – 21.12.2019-12.01.2020

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Se amână premiera anunțată de Teatrul „Puck”
  by administrator on May 13, 2021 at 9:46 am

  Premiera spectacolului ,,Buzunarul cu pâine”, de Matei Vișniesc, în regia Ibolyei Varga, programată astăzi, 13 mai, de la ora 19.00, la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” se amână. Noua dată a premierei va fi anunțată în perioada următoare. „În calitate de manager al Teatrului de Păpuși Puck îmi cer scuze publicului, partenerilor și presei pentru acest inconvenient. Voi organiza o Articolul Se amână premiera anunțată de Teatrul „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii” va fi prezentat la Cluj și Bistrița
  by administrator on May 13, 2021 at 9:42 am

  La finalul acestei săptămâni, micii spectatori clujeni sunt așteptați la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” cu două spectacole. Este vorba de de „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel” (sâmbătă, 15 mai, de la ora 11) și de „Vasilache și Marioara în jurul lumii” (duminică, 16 mai, de la orele 10 și 12). Sâmbătă, 15 mai, de la ora 11, este programat Articolul Spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii” va fi prezentat la Cluj și Bistrița apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Invitation WonderPuck 5
  by administrator on May 12, 2021 at 8:18 am

    WonderPUCK Street Festival 5th edition   Cluj-Napoca, Romania 10th-12th September 2021 Bánffy Castle, Bonțida 12th September 2021   WonderPUCK Street Festival, a cultural event aimed for the entire family, with focus on children and teenagers, gets ready for its 5th edition in September 2021!   The festival is an open-air cultural event, which gathers artistic domains such as theatre, Articolul Invitation WonderPuck 5 apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Premieră la Teatrul „Puck”
  by administrator on May 10, 2021 at 7:16 am

  Teatrul de Păpuși „Puck”  îi așteaptă pe clujeni joi, 13 mai, de la ora 19, la o premieră. Este vorba de „Buzunarul cu pâine”, după Matei Vișniec, în regia Ibolyei Varga. „Buzunarul cu pâine” este o tragicomedie absurdă despre conștiință, despre omenie, despre moarte și, în același timp, o critică adusă convențiilor morale în care se complace omul modern. „Acesta, Articolul Premieră la Teatrul „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Anunț concurs
  by administrator on May 10, 2021 at 6:34 am

                                                                          A N U N Ţ privind examenul de promovare în grade profesionale superioare al angajaților din Teatrul de Păpuși Puck                                                                 TEATRUL DE PĂPUŞI PUCK organizează la sediu, în data de 24 mai 2021, ora 13,00 – examenul de promovare în gradul IA a funcţiei de execuţie de regizor artistic.               CONDIŢII DE PARTICIPARE – vechime Articolul Anunț concurs apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"