Pantins dans le monde

 • Teatrul Luceafărul, dintr-un festival în altul
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 12, 2021 at 8:29 am

  Cea de-a XIV-a ediție a FITPTI, organizată de Teatrul Luceafărul din Iași, s-a încheiat pe 10 octombrie, după un maraton de 10 zile extrem de pline cu evenimente susținute în 20 de locuri din oraș de artiști din Austria, Cehia, Canada, Germania, Elveția, Franța, Italia, Israel, Marea Britanie, Spania, România. Gradul de ocupare a incintelor a fost 99 la sută detalii aici The post Teatrul Luceafărul, dintr-un festival în altul first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Hansel și Gretel – o poveste de azi
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 10, 2021 at 6:28 am

  Spectacolul Hansel și Gretel al Teatrului Prichindel din Alba Iulia, adaptat sub forma unei povești urbane, ne readuce pe toți printre filele cărții de basme ale Fraților Grimm, carte al cărei miros îmi vine și acum în minte, împreună cu îndemnul continuu să o citesc – încă de pe vremea în care nu înțelegeam foarte bine de ce ar fi detalii aici The post Hansel și Gretel – o poveste de azi first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Fata babei si fata moșului sau despre smerenie și altruism
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 10, 2021 at 6:27 am

  Primul meu gând acum câțiva ani, când am participat pentru prima oară la un spectacol de teatru de păpuși în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr de la Iași, în calitate de aproape-adult a fost acela că nu aș putea să văd ceva nou care să mă surprindă. Nimic mai greșit. Să urmărești un asemenea spectacol cu ochi detalii aici The post Fata babei si fata moșului sau despre smerenie și altruism first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Robocop – înapoi din viitor
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 10, 2021 at 6:26 am

  Când ne gândim la viitor, fie din idealism, fie din teamă, creionăm în minte o lume perfectă, sau măcar mult mai bună decât prezentul în care trăim. E o dorință ce vine, probabil, din calitatea omului de a spera. Dar, dacă acest viitor nu e, totuși, ideal? Dacă umanitatea, în loc să pășească spre acea viziune utopică, printr-o serie de detalii aici The post Robocop – înapoi din viitor first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Fluturii sunt insecte condiționate social
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 10, 2021 at 6:26 am

  Când am acceptat să fac parte din distribuția spectacolul „Fluturii sunt liberi”, regizat de Ana Maria Ursu la Teatrul Basca, mi-am zis: „personajul ăsta are să-mi mănânce zilele”. Pentru că, în general, mintea ne e doar la ceea ce avem noi de făcut, la ce ne preocupă pe noi, la ce NE privește. Nu la CE ne privește. Sau mai detalii aici The post Fluturii sunt insecte condiționate social first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • DE ZIUA ORAȘULUI CHIȘINĂU
  by Aurelia1 Aurelia on October 11, 2021 at 6:09 am

  Primăria municipiului Chișinău și Teatrul ”Guguță” Vă fac sărbătoarea mai plină! Trei spectacole gratuite pentru pici, mămici, bunici! Pe 14 octombrie: 11.00  – ”Ziua de naștere a motanului Leopold”, 13.00  – ”Parte draptă”, 16.00 – ”Scrisori către mama și tata”. HAI LA HRAM! INTRARE LIBERĂ!!!

 • SCRISORI PE ARIPI DE DOR
  by Aurelia1 Aurelia on September 23, 2021 at 8:56 am

  Centrul de Teatru din Moldova și Teatrul ”Guguță”, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Consiliul Raional Râșcani, akzente.md, au încurajat vocile copiilor de migranți, care s-au făcut auzite în spectacolul „Scrisori către mama și tata”, premiera căruia va avea loc pe 24 și 26 septembrie, ora 18:30. Laureații Concursului de

 • POVESTEA NE-A UNIT
  by Aurelia1 Aurelia on September 13, 2021 at 11:12 am

  Piața Unirii din or. Cluj, România a unit pe 12 septembrie inimi și suflete într-o singură trăire. Îndemnul ”Hai la drum spre Phantarun” al păpușilor Teatrului ”Guguță” i-a purtat imaginar pe cei prezenți într-o țară de povese. Mulțumim gazdelor Festivalului Stradal ”WonderPuck” pentru minunata posibilitate de a ne revedea cu receptivul public clujean.

 • NOI RESTRICȚII
  by Aurelia1 Aurelia on September 10, 2021 at 10:11 am

  În baza deciziei din 09.09.2021 a Comisiei Extraordinare Naţionale de Sănătate Publică privind instituirea stării de urgență pe teritoriul RM accesul în sala de spectacole pentru persoanele de peste 18 ani va fi permis în baza certificatului de vaccinare, test sau act confirmativ de prezență a anticorpilor!!! Vă rugăm să aveți cu Dvs. actele confirmative

 • PROIECTE DE SUCCES
  by Aurelia1 Aurelia on July 26, 2021 at 8:22 am

  Recent ”GUGUȚĂ” a încheiat activitatea în cadrul unui proiect susținut de Reprezentanța Elveției la Chișinău de pe lângă Departamentul Federal al Afacerilor Externe. Pe parcursul a 6 luni s-a muncit cu entuziasm și abnegație asupra renovării a trei spectacole din repertoriul teatrului. Practic aceste spectacole, selectate după importanța tematicii și a mesajului pe care îl

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, din nou la Teatrul „Puck”
  by administrator on October 14, 2021 at 9:52 am

  Unul dintre cele mai iubite spectacole pentru copii din repertoriul secției Teatrului „Puck”, „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie, va avea duminică, 17 octombrie, pe scena instituției, de la orele 10 și 12.30. Săptămâna a început pentru artișii Teatrului „Puck” cu spectacolul „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, în regia Monei Marian, prezentat luni, Articolul Spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, din nou la Teatrul „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Spectacole ale Teatrului „Puck”, prezentate la Crasna și Oradea
  by administrator on October 6, 2021 at 8:48 am

  Artiștii de la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca  vor susține în această săptămână reprezentații la Crasna (județul Sălaj), la Festivalul Internațional pentru Publicul Tânăr de la Iași și la Festival Fux – Festivalul Teatrelor de Păpuși Profesioniste Maghiare din Transilvania din Oradea.. La sediul instituției va fi prezentat spectacolul „A Mátyás Király rózsát nyitó ostornyele”/„Biciul lui Matia Corvin” (sâmbătă, Articolul Spectacole ale Teatrului „Puck”, prezentate la Crasna și Oradea apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Primele spectacole ale lunii octombrie, pe scena Teatrului „Puck”
  by administrator on September 30, 2021 at 8:37 am

  Cei mici sunt așteptați la finalul săptămânii la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca cu două spectacole: „Prin ochii Micului Prinț”/ „Kishercegszemmel”, în regia lui Vadas László, programat pentru sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11 și „Lupul interzis”, în regia lui Radu Dinulescu (duminică, 3 octombrie, de la 12.30). Spectacolul „Prin ochii Micului Prinț”/ „Kishercegszemmel” este o reprezentație nonverbală Articolul Primele spectacole ale lunii octombrie, pe scena Teatrului „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Programul lunii octombrie
  by administrator on September 29, 2021 at 11:34 am

  Articolul Programul lunii octombrie apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Biztonsági előírások
  by administrator on September 23, 2021 at 11:20 am

  Articolul Biztonsági előírások apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"