Pantins dans le monde

 • Anunț achiziție directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii medicale de medicina muncii”
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 1, 2021 at 10:05 am

  Anunț achiziție directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii medicale de medicina muncii” Cod C.P.V.: 85147000-1 Servicii de medicina muncii   În temeiul prevederilor art.7. alin.(5) din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice și art.43 din H.G. nr.395/2016 privind Normele metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului cadru din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice. Achizitor: detalii aici The post Anunț achiziție directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii medicale de medicina muncii” first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Fii personaj într-un spectacol participativ la Teatrul Luceafărul!
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on February 24, 2021 at 9:15 am

  Echipa artistică  a Teatrului Luceafărul a început pregătirea unui spectacol inspirat din lumea infinită a internetului și din practicile de pe rețelele de socializare. Producția îi vizează mai ales pe adolescenți, însă nu omite categoria tinerilor adulți și a maturilor care utilizează în mod frecvent social media. Proiectul se află în faza de documentare, iar artiștii recurg la colectarea unor detalii aici The post Fii personaj într-un spectacol participativ la Teatrul Luceafărul! first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • O săptămână de poveste, la Teatrul Luceafărul
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on February 22, 2021 at 9:56 am

  Ultima săptămână a lunii februarie înscrie pe afișul curent al Teatrului Luceafărul un număr de șase spectacole, în cele două săli ale așezământului. De marți până duminică, fanii de toate vârstele se pot regala alături de actorii din trupă în ficțiuni inspirate din povești clasice care fac deliciul scenei. Astfel, de marți până vineri, seara de la ora 17.30, la detalii aici The post O săptămână de poveste, la Teatrul Luceafărul first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Ziua și spectacolul, la Teatrul Luceafărul
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on February 9, 2021 at 11:54 am

  De pe 3 ianuarie, când conform normelor epidemiologice, a reînceput activitatea de prezentare a spectacolelor în săli, afișul Teatrului Luceafărul a înscris în fiecare zi câte o reprezentație. Cu excepția zilelor de luni, zi de relache în toată lumea. Interesul publicului s-a exprimat într-o manieră care indică fără echivoc aprecierea activității instituției ieșene pentru copii și tineret: locurile în cele detalii aici The post Ziua și spectacolul, la Teatrul Luceafărul first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Bilanț artistic Teatrul Luceafărul Iași, anul 2020
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on January 20, 2021 at 9:23 am

  Ca la fiecare început de an, Teatrul Luceafărul a privit retrospectiv spre ceea ce a reușit să realizeze în complicatul 2020. Pandemia cu noul Coronavirus a afectat maniera în care arta vie interacționează cu publicul, dar instituția ieșeană pentru copii și tineret s-a adaptat prin soluții inventive. Până la declararea stării de urgență (11 martie), echipa a susținut 59 de detalii aici The post Bilanț artistic Teatrul Luceafărul Iași, anul 2020 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PRIMĂVARA VINE PENTRU TINE!
  by Aurelia1 Aurelia on March 4, 2021 at 9:27 am

  „Guguţă” a cules pentru tine din poienile Primăverii cele mai alese flori. Lumina, bunătatea, tandrețea și dragostea sunt tăinuite în buchetul lor. Inspiră-le aroma și bucură-te de o Primăvară nouă.  Cu cele mai însorite gânduri,                      „Guguţă”

 • PREMIERĂ ÎN CURÂND!
  by Aurelia1 Aurelia on September 2, 2020 at 10:11 am

  Pandemia ne-a mobilizat și mai mult. Muncim cu toții, chiar dacă nu putem merge în deplasări la copiii din afara Chișinăului. E timpul repetițiilor, renovărilor de spectacole și de montări. Da, da, pegătim o nouă premieră! O nouă colaborare. Colaborare nouă cu prieteni vechi. Ne păstrăm principiul de teatru național ca și specific și montăm

 • SPECTACOLE ÎN AER LIBER
  by Aurelia1 Aurelia on August 17, 2020 at 10:35 am

  După lungi și chinuitoare așteptări ”Guguță” își poate primi cu drag și în deplină siguranță admiratorii împătimiți de poveste. Deși activitatea teatrului nu a încetat nici pentru o zi, actorii, dar și toți angajații, muncind asupra noilor spectacole, roluri, ideii de proiecte etc., fără spectatori timpul parcă s-a oprit. Povestea a început să prindă viață

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

 • by Aurelia1 Aurelia on December 17, 2019 at 9:30 am

  GUGUȚĂ a dat star sărbătorilor de iarnă. Mii de copii se grăbesc să-și ia cadoul de la Moș Crăciun, care împarte cu dăruire magie și spiritul Crăciunului. Sacul e plin cu de toate: surprize, focuri de artificii, dans şi voie bună. Vino și tu, i-ați părinții de mână și adu-i în copilărie.Perioada spectacolelor – 21.12.2019-12.01.2020

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Spectacol de teatru de păpuși de la Cluj, prezentat la Sângeorz-Băi
  by administrator on March 2, 2021 at 11:34 am

  Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca le vor prezenta în această săptămână micuților spectatori din Sângeorz-Băi spectacolul „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, în regia Monei Marian. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural „Iustin Sohorca” din Sângeorz-Băi joi, 4 martie și va consta în reprezentații de la orele 10.30 și 12 ale spectacolului „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, Articolul Spectacol de teatru de păpuși de la Cluj, prezentat la Sângeorz-Băi apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Spațiu multifuncțional, în lucru la Teatrul „Puck”
  by administrator on February 26, 2021 at 4:29 pm

  Micii spectatori ai Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca vor avea o surpriză atunci când situația epidemiologică va permite revenirea lor în sala de spectacole: foaierul instituției se transformă într-un spațiu multifuncțional, cu un design nou și noi posibilități de distracție și învățare. În lunile în care spectacolele de teatru de păpuși au putut fi difuzate doar online, instituția clujeană Articolul Spațiu multifuncțional, în lucru la Teatrul „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Prințesa Aurora și Paprikajancsi, eroii spectacolelor online la Teatrul Puck 
  by administrator on February 16, 2021 at 8:34 am

  Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca își continuă demersul de a oferi spectacole online cu acces gratuit. De această dată, este vorba  de „Frumoasa din pădurea adormită”, în regia lui Gabriel Apostol și de „Aventurile lui Paprikajancsi”/„Paprikajancsi kalandjai”, în regia lui Vadas László. Săptămâna a început luni, 15 februarie, cu redarea spectacolului „Aventurile lui Paprikajancsi”/„Paprikajancsi kalandjai”, în regia lui Vadas Articolul Prințesa Aurora și Paprikajancsi, eroii spectacolelor online la Teatrul Puck  apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Se anulează spectacolele Teatrului „Puck” din acest weekend
  by administrator on February 12, 2021 at 1:31 pm

  Având în vedere creșterea numărului de cazuri de Covid-19 în municipiul Cluj-Napoca, suntem nevoiți să suspendăm cele două spectacole anunțate pentru acest weekend la sediul instituției. Decizia a fost luată în baza faptului că, în ultimele zile, rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 locuitori a depășit limita impusă de legislația în vigoare. Drept urmare, se anulează cele două reprezentații Articolul Se anulează spectacolele Teatrului „Puck” din acest weekend apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Actorii Teatrului „Puck” revin pe scenă în weekend. Care sunt primele spectacole
  by administrator on February 10, 2021 at 12:21 pm

  După câteva luni în care pandemia a oprit activitatea în sala de spectacole, Teatrul de Păpuși „Puck” le oferă din acest weekend micilor spectatori ocazia să urmărească și reprezentații interpretate live. Primul spectacol live al anului 2021 pe scena instituției este „Turnuleţul”/„Tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó, programat la sediul de pe str. I. C. Brătianu, Articolul Actorii Teatrului „Puck” revin pe scenă în weekend. Care sunt primele spectacole apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"