Lecție deschisă de Religie cu marionete la Școala Gimnazială nr. 1 Pungești – 19-11-2019

5
(29)

Pe 19 noiembrie 2019 s-a desfășurat, la Școala Gimnazială nr. 1 Pungești, o lecție deschisă la Religie cu totul deosebită, susținută de doamna profesor Irina Cojocaru. Tema a fost „Consolidarea și sistematizarea pildelor Mântuitorului”. Învățăturile morale ale pildelor au fost însă prezentate într-o manieră total diferită, foarte apreciată de profesorii, preoții și elevii care au asistat, prin intermediul teatrului de marionete, inspirație venită pe calea proiectului Erasmus+ KA229 „Pantins pour l’inclusion”, al cărui partener este Școala Gimnazială nr. 1 Pungești, alături de instituții de învățământ din Portugalia, Italia și Cipru, sub coordonarea Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui.

Școala Gimnazială din Pușcași a contribuit la reușita deplină a acestei activități printr-un program de cântece religioase și patriotice, elevii fiind coordonați de doamna profesor Mirela Ciolacu.

Oaspeții din Republica Moldova, sosiți grație punerii în practică a Acordului de Parteneriat Instituțional dintre Inspectoratul Școlar Județean Vaslui și Direcția Educație a Raionului Anenii Noi, au fost plăcut impresionați de calitatea activității, de entuziasmul și dăruirea elevilor și profesorilor care au pregătit o activitate impregnată de originalitate, creativitate și talent pedagogic.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 29

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Leave a Reply