Pantins dans le monde

 • Anunț achiziție servicii de tipărire și livrare
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 23, 2021 at 2:05 pm

  Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași Nr. 1964/23.09.2021    Anunț achiziție servicii de tipărire și livrare Cod CPV 79823000-9 Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași intenționează să achiziționeze prin achiziție directă, conform Legii 98/2016, servicii de concepție grafică, editare, pregătire tipar, tipar a următoarelor materiale pentru evenimentele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași, ediția detalii aici The post Anunț achiziție servicii de tipărire și livrare first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Anunț achiziție directă în vederea atribuirii contractului de servicii hoteliere
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 22, 2021 at 11:16 am

  Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași Nr. 1896/22.09.2021 Anunț achiziție directă în vederea atribuirii contractului de servicii hoteliere, cod CPV – 55100000-1 Către: Operatorii economici interesaţi 1. Descriere contract Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași cu sediul în strada Grigore Ureche nr.5, Iași dorește să achiziționeze prin procedură proprie de atribuire de servicii sociale ori alte servicii specifice detalii aici The post Anunț achiziție directă în vederea atribuirii contractului de servicii hoteliere first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • FESTIVALUL INTERNAŢIONAL de TEATRU pentru PUBLICUL TÂNĂR Iași 2021
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 18, 2021 at 6:12 pm

    FESTIVALUL INTERNAŢIONAL de TEATRU pentru PUBLICUL TÂNĂR Iași Ediţia a XIV-a 1-10 octombrie 2021 ARTĂ ȘI TEHNOLOGIE Live (indoor, open air) / online (streaming, live streaming) / radiofonic     JOI, 30 septembrie Showcase Teatrul Luceafărul Ora 11 (sala mică): O POVESTE JAPONEZĂ Ora 19 (sala mare): PISICA VERDE (spectacol silent-disco nominalizat la Premiile UNITER pentru regie, Bobi Pricop) detalii aici The post FESTIVALUL INTERNAŢIONAL de TEATRU pentru PUBLICUL TÂNĂR Iași 2021 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Lansare carte Călin Ciobotari – Recitindu-l pe Gorki. Un teatru la marginea crizei
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 16, 2021 at 6:21 pm

  LIVE INDOOR Vineri, 8 octombrie 2021, ora 18.30 (foyer Teatrul Luceafărul): lansare carte Călin Ciobotari, Recitindu-l pe Gorki. Un teatru la marginea crizei De ce ar scrie cineva, în România secolului XXI, o carte despre teatrul lui Gorki? E o întrebare care mi s-a adresat și pe care, lucrând la acest volum, mi-am adresat-o eu însumi. Tacit, decizia aceasta o detalii aici The post Lansare carte Călin Ciobotari – Recitindu-l pe Gorki. Un teatru la marginea crizei first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Lansare carte Oltița Cîntec (coord.) – Fereastră către digital. Teatrul și noile tehnologii
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on September 16, 2021 at 6:10 pm

  LIVE INDOOR Duminică, 10 octombrie 2021, ora 18.30 (foyer Teatrul Luceafărul): Lansare carte Oltița Cîntec (coord.) FEREASTRA CĂTRE DIGITAL. TEATRUL ȘI NOILE TEHNOLOGII „Pandemia cu noul Coronavirus a învăluit planeta, oficial din martie 2020, și, printre alte consecințe, a obligat artele vii la reinventare. Tendințe experimentate de artiști inovativi, implicând creativ noile tehnologii în toate variantele lor, au fost preluate detalii aici The post Lansare carte Oltița Cîntec (coord.) – Fereastră către digital. Teatrul și noile tehnologii first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • SCRISORI PE ARIPI DE DOR
  by Aurelia1 Aurelia on September 23, 2021 at 8:56 am

  Centrul de Teatru din Moldova și Teatrul ”Guguță”, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Consiliul Raional Râșcani, akzente.md, au încurajat vocile copiilor de migranți, care s-au făcut auzite în spectacolul „Scrisori către mama și tata”, premiera căruia va avea loc pe 24 și 26 septembrie, ora 18:30. Laureații Concursului de

 • POVESTEA NE-A UNIT
  by Aurelia1 Aurelia on September 13, 2021 at 11:12 am

  Piața Unirii din or. Cluj, România a unit pe 12 septembrie inimi și suflete într-o singură trăire. Îndemnul ”Hai la drum spre Phantarun” al păpușilor Teatrului ”Guguță” i-a purtat imaginar pe cei prezenți într-o țară de povese. Mulțumim gazdelor Festivalului Stradal ”WonderPuck” pentru minunata posibilitate de a ne revedea cu receptivul public clujean.

 • NOI RESTRICȚII
  by Aurelia1 Aurelia on September 10, 2021 at 10:11 am

  În baza deciziei din 09.09.2021 a Comisiei Extraordinare Naţionale de Sănătate Publică privind instituirea stării de urgență pe teritoriul RM accesul în sala de spectacole pentru persoanele de peste 18 ani va fi permis în baza certificatului de vaccinare, test sau act confirmativ de prezență a anticorpilor!!! Vă rugăm să aveți cu Dvs. actele confirmative

 • PROIECTE DE SUCCES
  by Aurelia1 Aurelia on July 26, 2021 at 8:22 am

  Recent ”GUGUȚĂ” a încheiat activitatea în cadrul unui proiect susținut de Reprezentanța Elveției la Chișinău de pe lângă Departamentul Federal al Afacerilor Externe. Pe parcursul a 6 luni s-a muncit cu entuziasm și abnegație asupra renovării a trei spectacole din repertoriul teatrului. Practic aceste spectacole, selectate după importanța tematicii și a mesajului pe care îl

 • PRIMĂVARA VINE PENTRU TINE!
  by Aurelia1 Aurelia on March 4, 2021 at 9:27 am

  „Guguţă” a cules pentru tine din poienile Primăverii cele mai alese flori. Lumina, bunătatea, tandrețea și dragostea sunt tăinuite în buchetul lor. Inspiră-le aroma și bucură-te de o Primăvară nouă.  Cu cele mai însorite gânduri,                      „Guguţă”

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Biztonsági előírások
  by administrator on September 23, 2021 at 11:20 am

  Articolul Biztonsági előírások apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Dănilă Prepeleac revine pe scena Teatrului „Puck”
  by administrator on September 23, 2021 at 7:28 am

  La finalul acestei săptămâni, artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca îi așteaptă pe micii spectatori cu două spectacole. Este vorba de „Palkó és Panna”/ „Palkó și Panna”, în regia Laurei Pünkösti (sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 11) și de „Dănilă Prepeleac”, în regia lui Traian Savinescu (duminică, 26 septembrie, de la 12.30), unul dintre cele mai iubite spectacole Articolul Dănilă Prepeleac revine pe scena Teatrului „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Reguli acces în sala de spectacole
  by administrator on September 21, 2021 at 11:17 am

  Deoarece incidența cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV 2 în municipiul Cluj-Napoca a trecut peste pragul de trei la o mie de locuitori, participarea la spectacolele Teatrului de Păpuși „Puck” va fi permisă DOAR pentru pentru cei  care prezintă certificate digitate ale Uniunii Europene privind COVID 19, care atestă una din următoarele situații: ♦ Sunt vaccinați complet împotriva virusului SARS-CoV-2 Articolul Reguli acces în sala de spectacole apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • A început stagiunea 2021-2022 la „Teatrul Puck”. Care sunt primele spectacole în sală
  by administrator on September 16, 2021 at 9:42 am

  După debutul stagiunii o ediție de succes a festivalului WonderPuck, noua stagiune continuă cu primele spectacole la sediul Teatrului „Puck”: „Aventurile lui Paprikajancsi”/„Paprikajancsi kalandjai” și „Vasilache și Marioara în jurul lumii”. Cei mici sunt așteptați în sala instituției clujene (str. I. C. Brătianu, nr. 23) sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 11, la spectacolul „Aventurile lui Paprikajancsi”/„Paprikajancsi kalandjai”, spectacol inspirat Articolul A început stagiunea 2021-2022 la „Teatrul Puck”. Care sunt primele spectacole în sală apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Programul lunii septembrie
  by administrator on September 13, 2021 at 12:21 pm

  Articolul Programul lunii septembrie apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"