Pantins dans le monde

 • Teatrul Luceafărul Iași – a XVI-a ediție a Festivalului „Hai la teatru!”
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 14, 2023 at 6:44 pm

  39 de trupe vor participa la cea de-a XVI-a ediție a Festivalului concurs de teatru școlar „Hai la teatru!” care se va desfășura în cele două săli ale Teatrului Luceafărul în zilele de 20 și 21 martie.Calendarul Festivalului este stabilit într-o perioadă în care atenția întregii lumi este îndreptată mai intens asupra creației scenice. 20 martie este desemnată de UNESCO detalii aici The post Teatrul Luceafărul Iași – a XVI-a ediție a Festivalului „Hai la teatru!” first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatrul Luceafărul așteaptă înscrieri pentru Festivalul concurs de teatru școlar „Hai la teatru!”
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on January 30, 2023 at 10:59 am

  Festivalul concurs al trupelor din şcolile şi liceele judeţului şi oraşului Iaşi „Hai la teatru!” își așteaptă competitorii. Ediția a XVI-a a evenimentului se va desfășura pe 20 și 21 martie 2023, în cele două săli ale Teatrului Luceafărul, organizatorul evenimentului. „Festivalul este una dintre primele manifestări de aceste fel din România și reunește an de an sute de elevi detalii aici The post Teatrul Luceafărul așteaptă înscrieri pentru Festivalul concurs de teatru școlar „Hai la teatru!” first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatrul Luceafărul Iași • REALIZĂRI ARTISTICE 2022
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on January 10, 2023 at 8:48 pm

  Ca la fiecare debut de an calendaristic, echipa Teatrului Luceafărul a privit retrospectiv către ultimele 12 luni de activitate. Datele statistice arată foarte bine, atât din perspectivă cantitativă, cât și calitativă. Trei premiere au îmbogățit repertoriul curent: CENUȘĂREASA după Ch. Perrault (regia: Aurelian Bălăiță, scenografia: Alina Dincă Pușcașu, muzica: Romeo Cozma, dramatizarea: Vasilica Bălăiță, coregrafia: Alice Veliche, distribuția: Camelia Dilbea detalii aici The post Teatrul Luceafărul Iași • REALIZĂRI ARTISTICE 2022 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Anunț achiziție directă Album Afișe Spectacole Teatrul „Luceafărul” Iași Cod CPV 79823000-9
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on December 14, 2022 at 10:29 am

  Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași Nr.3621/14.12.2022                Anunț achiziție directă Album Afișe Spectacole Teatrul „Luceafărul” Iași Cod CPV 79823000-9   Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași intenționează să achiziționeze prin achiziție directă, din catalogul de produse SEAP, conform Legii 98/2016, servicii de pregătire, tipar și livrare pentru Album Afișe Spectacole Teatrul „Luceafărul” Iași. Valoare totală estimată detalii aici The post Anunț achiziție directă Album Afișe Spectacole Teatrul „Luceafărul” Iași Cod CPV 79823000-9 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • La Teatrul Luceafărul, Moș Crăciun vine în avans
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on December 8, 2022 at 11:52 am

  Pentru toți cei care doresc să intre cu puțin avans în atmosfera sărbătorilor de iarnă, echipa artistică a Teatrului Luceafărul a pregătit o nouă producție de sezon. L-am visat pe Moș Crăciun este un spectacol imaginat de regizorul Constantin Brehnescu, seniorul instituției ieșene pentru copii și tineret, a cărui acțiune scenică este plasată în seara de Ajun. Seria de întâmplări detalii aici The post La Teatrul Luceafărul, Moș Crăciun vine în avans first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PARTE DREAPTĂ PENTRU ”GUGUȚĂ”!
  by Aurelia1 Aurelia on February 2, 2023 at 1:46 pm

  Spectacolul ”Parte dreaptă” de Nicolae Rusu, în regia Gabrielei Lungu a luat nota 10 din partea Juriului Galei Premiilor UNITEM. Premiul ”Cel mai bun spectacol în teatrul de păpuși” în anul 2022 a fost acordat întregii echipe de creație pentru dăruire și înalt profesionalism. Felșicitări ”GUGUȚĂ”! „

 • Ziua Teatrului ”Guguță”!!!
  by Aurelia1 Aurelia on November 22, 2022 at 11:05 am

  De ziua sa GUGUȚĂ pregătește pentru voi o nouă PREMIERĂ. Spectacolul ”PikPok.online@guguță”, montat în colaborare cu AO ”Talinka” Centrul pentru Jurnalism Independent, are menirea de a învăța copiii cum să folosească internetul, cum să deosebească un adevăr de fake, pentru a beneficia de cât mai multe informații utile. La sfârșit de spectacol micii spectatori vor

 • PREMIERĂ!!!
  by Aurelia1 Aurelia on March 18, 2022 at 10:29 am

  Stagiunea de seară continuă cu o nouă premieră! „Doctor fără voie” după J.B. Molière, în regia lui Iulian Bubuioc vine să ne arate pe 26 și 27 martie, 19:00 care este prețul credulității umane într-o epocă în care adevărul nu mai are valoare, iar ignoranța ne transformă în indivizi ușor de manipulat.

 • ÎNCEPE STAGIUNEA DE SEARĂ!
  by Aurelia1 Aurelia on January 23, 2022 at 1:22 pm

  Actorii Cătălin Lungu, Eugen Nicov, Lilia Chiperi, Cristina Platon, Alina Zmeu, Ion Dudca, Ala Buhnă împreună cu regizorul Iulian Bubuioc ne dau în acest weekend o adevărată lecție de satiră în adresa sistemului judiciar. Spectacolul „Ulciorul Sfărâmat” după H. von Kleist vrea să ne convingă și în această seara, cu începere de la 19.00, că

 • VINE MOȘUL!!!
  by Aurelia1 Aurelia on December 9, 2021 at 10:07 am

  Surse demne de încrede ne-au șoptit că Moș Crăciun a înhămat renii la sanie, și-a umplut sacul cu daruri și pornește la drum. Ajunge la ”Guguță” în ziua de 18 decembrie, chiar de dimineața.  Vă invităm, pe la ora 11.00, să-l întâmpinăm cu tot alaiul. Exact pentru acest eveniment supra-, arhi-, extra-așteptat am pregătit Spectacolul-show

  Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

    How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

    Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

    Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 13

    No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

    As you found this post useful...

    Follow us on social media!

    We are sorry that this post was not useful for you!

    Let us improve this post!

    Tell us how we can improve this post?

    Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

    Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"