Pantins dans le monde

 • Bilanț artistic Teatrul Luceafărul Iași, anul 2020
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on January 20, 2021 at 9:23 am

  Ca la fiecare început de an, Teatrul Luceafărul a privit retrospectiv spre ceea ce a reușit să realizeze în complicatul 2020. Pandemia cu noul Coronavirus a afectat maniera în care arta vie interacționează cu publicul, dar instituția ieșeană pentru copii și tineret s-a adaptat prin soluții inventive. Până la declararea stării de urgență (11 martie), echipa a susținut 59 de detalii aici The post Bilanț artistic Teatrul Luceafărul Iași, anul 2020 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • telem.ro • Noutăți la Teatrul Luceafărul
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on January 7, 2021 at 8:25 am

   6 ianuarie 2021 telem.ro The post telem.ro • Noutăți la Teatrul Luceafărul first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Artiștii de la Teatrul Luceafărul readuc publicul în săli!
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on January 4, 2021 at 7:08 am

   După ce aproape două luni de zile (noiembrie și decembrie) au rămas în contact cu fanii doar în sistem online, difuzând cu acces gratuit pe pagina Facebook creațiile proprii, la început de an artiștii de la Teatrul Luceafărul sunt deciși să își recucerească publicul atrăgîndu-l în sălile de spectacole. Teatrul ieșean pentru copii și tineret a fost primul care a detalii aici The post Artiștii de la Teatrul Luceafărul readuc publicul în săli! first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • TVR Iași • Scufița Roșie s-a întâlnit cu copiii din Iași
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on January 3, 2021 at 8:27 am

  Jurnalul Regional TVR IASI The post TVR Iași • Scufița Roșie s-a întâlnit cu copiii din Iași first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatrul Luceafărul începe Noul An cu un spectacol live
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on December 30, 2020 at 7:31 am

  Anul 2021 are semne bune pentru Teatrul Luceafărul și fanii săi: datorită scăderii sub 3 la mia de locuitori a indicelui de îmbolnăviri la nivelul orașului Iași, pot fi reluate spectacolele live! Așa încât echipa teatrului îi așteaptă pe spectatori în cea de-a treia zi a lui ianuarie, duminică, de la orele 11, la sala mică, la o reprezentație a detalii aici The post Teatrul Luceafărul începe Noul An cu un spectacol live first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PREMIERĂ ÎN CURÂND!
  by Aurelia1 Aurelia on September 2, 2020 at 10:11 am

  Pandemia ne-a mobilizat și mai mult. Muncim cu toții, chiar dacă nu putem merge în deplasări la copiii din afara Chișinăului. E timpul repetițiilor, renovărilor de spectacole și de montări. Da, da, pegătim o nouă premieră! O nouă colaborare. Colaborare nouă cu prieteni vechi. Ne păstrăm principiul de teatru național ca și specific și montăm

 • SPECTACOLE ÎN AER LIBER
  by Aurelia1 Aurelia on August 17, 2020 at 10:35 am

  După lungi și chinuitoare așteptări ”Guguță” își poate primi cu drag și în deplină siguranță admiratorii împătimiți de poveste. Deși activitatea teatrului nu a încetat nici pentru o zi, actorii, dar și toți angajații, muncind asupra noilor spectacole, roluri, ideii de proiecte etc., fără spectatori timpul parcă s-a oprit. Povestea a început să prindă viață

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

 • by Aurelia1 Aurelia on December 17, 2019 at 9:30 am

  GUGUȚĂ a dat star sărbătorilor de iarnă. Mii de copii se grăbesc să-și ia cadoul de la Moș Crăciun, care împarte cu dăruire magie și spiritul Crăciunului. Sacul e plin cu de toate: surprize, focuri de artificii, dans şi voie bună. Vino și tu, i-ați părinții de mână și adu-i în copilărie.Perioada spectacolelor – 21.12.2019-12.01.2020

 • ”ACASĂ LA GUGUȚĂ”
  by Aurelia1 Aurelia on November 25, 2019 at 12:52 pm

  ”Guguță” a deschis larg porțile casei de pe muchia Ciocanei. Sute de copii i-au pășit pragul cu ocazia deschiderii Festivalului Național de Teatru pentru Copii ”Acasă la Guguță”. Ediția V a început cu spectacolul gazdei ”Lebedele sălbatice” și continuă până pe 1 decembrie cu spectacolele teatrelor ”A.P. Cehov”, ”Licurici”, ”Luceafărul”, Piciul Julien” și ”Ion Creangă”.

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Săptămână cu evenimente speciale la Teatrul Puck 
  by administrator on January 19, 2021 at 2:06 pm

  Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca le oferă micilor săi spectatori în această săptămână un program online special, prilejuit atât de Ziua Culturii Maghiare (marcată vineri, 22 ianuarie), precum și de cea a Unirii Principatelor Române (duminică, 24 ianuarie). Secția maghiară a Teatrului „Puck” își așteaptă publicul în fața ecranelor vineri, 22 ianuarie, de la  18. De Ziua Culturii Maghiare, Articolul Săptămână cu evenimente speciale la Teatrul Puck  apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Programul lunii ianuarie
  by administrator on January 8, 2021 at 3:42 pm

  Articolul Programul lunii ianuarie apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Primele spectacole online ale anului 2021 la Teatrul Puck   
  by administrator on January 8, 2021 at 9:05 am

  Teatrul de Păpuși „Puck” continuă și în acest an să le ofere celor mici și nu numai spectacole difuzate pe Facebook, în regim de live streaming. Totodată, va continua și proiectul AudioPuck, cu înregistrări ale unor opere din programa școlară în lectura actorilor teatrului clujean. Primul spectacol care poate fi urmărit pe pagina https://www.facebook.com/teatruldepapusi.puck este programat pentru sâmbătă, 9 ianuarie, de la Articolul Primele spectacole online ale anului 2021 la Teatrul Puck    apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Cadou online de la Teatrul „Puck” pentru cei mici: „Magia Crăciunului”
  by administrator on December 21, 2020 at 11:30 am

  Știați că ornamentele unui brad de Crăciun pot prinde viață? Și că ele ne pot spune cele mai frumoase povești? În adaptarea scenică a Danei Bonțidean, globurile bradului se transformă în personaje și astfel se creează scena poveștii tradiționale a nașterii lui Iisus. „Magia Crăciunului” va putea fi urmărită pe Facebook, în regim de live streaming, în 25 și 26 Articolul Cadou online de la Teatrul „Puck” pentru cei mici: „Magia Crăciunului” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Teatrul Puck reia atelierele „Micul Păpușar”, în variantă online
  by administrator on November 10, 2020 at 10:18 am

  Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca demarează o nouă serie de ateliere interactive, de această dată în variantă online, pe platforma ZOOM. Micii pasionați ai teatrului de păpuși sunt așteptați în fiecare miercuri, de la ora 18, alături de Andreea Roxana Bolovan, actriță a Teatrului de Păpuși „Puck”, să îți creeze propriile personaje și să le dea viață. Atelierul este Articolul Teatrul Puck reia atelierele „Micul Păpușar”, în variantă online apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"