Pantins dans le monde

 • Teatrul Luceafărul se pregătește pentru 1 Iunie: la sediu și la Londra
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on May 24, 2021 at 7:51 am

  Dacă e 1 Iunie, atunci e Ziua Internațională a Copiilor, iar Teatrul Luceafărul e și mai animat decât în celelalte zile ale stagiunii. Din cauza restricțiilor sanitare (care limitează numărul de spectatori la 50 la sută din capacitatea sălii), practic toată săptămâna premergătoare (adică săptămâna în curs) propune în program  irezistibil: – SCUFIȚA ROȘIE (marți, 25 mai, ora 17.30) – detalii aici The post Teatrul Luceafărul se pregătește pentru 1 Iunie: la sediu și la Londra first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Jurnalul Regional TVR IASI • „Orașul” în armonii și în rime
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on May 18, 2021 at 12:18 pm

  Jurnalul Regional TVR IASI Teatrul “Luceafărul” îşi reia activitatea de dinaintea pandemiei cu o piesă inedită atât pentru publicul tânăr, cât şi pentru seniori. O idee a directorului artistic Oltiţa Cîntec s-a transformat într-un original spectacol concert. „Oraşul”, la care protagoniştii principali sunt membrii trupei “Fără Zahăr”, respectiv Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș, descrie în armonii muzicale și în rime detalii aici The post Jurnalul Regional TVR IASI • „Orașul” în armonii și în rime first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Spectacolul „Orașul” se joacă la Iași și la Suceava
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on May 17, 2021 at 9:12 am

  Realizat de Trupa „Fără Zahăr”, adică Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș, după o idee de Oltița Cîntec, spectacolul concert ORAȘUL portretizează în armonii muzicale și în rime viața trepidantă a marilor aglomerări urbane. Că este vorba despre Iași ori altă metropolă, spectacolul readuce în atenție agitația, vacarmul, periferia, alergătura la job, cu copii la școală ori activități extracurriculare, gropile din detalii aici The post Spectacolul „Orașul” se joacă la Iași și la Suceava first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Focusul FITPTI 2021: artă și tehnologie
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on April 14, 2021 at 9:38 am

  Încă de la prima lui ediție (2008), Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași (FITPTI) a avut în fiecare an câte o temă. Ideea curatorială a fost de a individualiza evenimentul pe fiecare secvență calendaristică a lui, de a-l menține proaspăt și surprinzător. Festivalul organizat de Teatrul Luceafărul din Iași a reușit să se impună și astfel în atenția detalii aici The post Focusul FITPTI 2021: artă și tehnologie first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Lista veniturilor realizate de către salariați, 31 martie 2021
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 31, 2021 at 9:57 am

  Lista veniturilor realizate de către salariați conform art. 33 din Lg. nr. 153/2017 transparența veniturilor salariale, 31 martie 2021 The post Lista veniturilor realizate de către salariați, 31 martie 2021 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PRIMĂVARA VINE PENTRU TINE!
  by Aurelia1 Aurelia on March 4, 2021 at 9:27 am

  „Guguţă” a cules pentru tine din poienile Primăverii cele mai alese flori. Lumina, bunătatea, tandrețea și dragostea sunt tăinuite în buchetul lor. Inspiră-le aroma și bucură-te de o Primăvară nouă.  Cu cele mai însorite gânduri,                      „Guguţă”

 • PREMIERĂ ÎN CURÂND!
  by Aurelia1 Aurelia on September 2, 2020 at 10:11 am

  Pandemia ne-a mobilizat și mai mult. Muncim cu toții, chiar dacă nu putem merge în deplasări la copiii din afara Chișinăului. E timpul repetițiilor, renovărilor de spectacole și de montări. Da, da, pegătim o nouă premieră! O nouă colaborare. Colaborare nouă cu prieteni vechi. Ne păstrăm principiul de teatru național ca și specific și montăm

 • SPECTACOLE ÎN AER LIBER
  by Aurelia1 Aurelia on August 17, 2020 at 10:35 am

  După lungi și chinuitoare așteptări ”Guguță” își poate primi cu drag și în deplină siguranță admiratorii împătimiți de poveste. Deși activitatea teatrului nu a încetat nici pentru o zi, actorii, dar și toți angajații, muncind asupra noilor spectacole, roluri, ideii de proiecte etc., fără spectatori timpul parcă s-a oprit. Povestea a început să prindă viață

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

 • by Aurelia1 Aurelia on December 17, 2019 at 9:30 am

  GUGUȚĂ a dat star sărbătorilor de iarnă. Mii de copii se grăbesc să-și ia cadoul de la Moș Crăciun, care împarte cu dăruire magie și spiritul Crăciunului. Sacul e plin cu de toate: surprize, focuri de artificii, dans şi voie bună. Vino și tu, i-ați părinții de mână și adu-i în copilărie.Perioada spectacolelor – 21.12.2019-12.01.2020

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Săptămână cu multe spectacole pentru artiștii Teatrului „Puck”
  by administrator on June 17, 2021 at 11:31 am

  În aceste zile, spectacolele Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj Napoca sunt prezentate atât la sediul instituției, cât și la Reșița, Zalău, Crasna și Ordorheiu Secuiesc. Primul spectacol al săptămânii a fost „Croitorașul cel isteț”, prezentat la sediul instituției luni, 14 iunie. În aceeași zi, „Cartea cu Apolodor”, în regia Monei Marian, a fost prezentat la Festivalul de Teatru pentru Articolul Săptămână cu multe spectacole pentru artiștii Teatrului „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Bábok múzeuma a Szépművészeti Múzeumban
  by administrator on June 15, 2021 at 7:33 am

  A kolozsvári bábszínház idén is megtartja a Bábok múzeuma című eseményt, amelynek keretén belül a látogatók mesebeli állatfigurákkal találkozhatnak a Kolozsvári Szépművészeti Múzeumban. A kiállítás június 10-27 között látogatható. A bábok és díszletelemek erre az időszakra a bábszínházból a Szépművészeti Múzeum kiállítótermébe költöznek. A kiállítás 15-ik kiadásán többek közt olyan ismert mesék szereplőit láthatják az érdeklődők, mint A hókirálynő, Jancsi Articolul Bábok múzeuma a Szépművészeti Múzeumban apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Pinocchio revine la Teatrul „Puck”. Se pot face și rezervări online
  by administrator on June 10, 2021 at 9:19 am

  Micii spectatori clujeni sunt așteptați la Teatrul de Păpuși „Puck” duminică, 13 iunie, de la ora 12.30, la „Pinocchio”, după Carlo Collodi, unul dintre cele mai populare spectacole ale instituției. Sâmbătă, 12 iunie, de la 11, este programat spectacolul „Sărmanul Johnny și Arnica”/„Szegény Dzsoni és Árnika”, după Ervin Lázár, în regia Ibolyei Varga. Din această săptămână, locurile se pot rezerva Articolul Pinocchio revine la Teatrul „Puck”. Se pot face și rezervări online apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Personaje emblematice ale spectacolelor Teatrului „Puck”, vedete de expoziție la Muzeul de Artă
  by administrator on June 8, 2021 at 10:42 am

  Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca își reia tradiția de a aduce la început de vară personaje din spectacole în expoziție, mai aproape de micii săi spectatori. Tema din acest an este „Prieteni din povești”. Cea de-a 15-a ediție a Muzeului Păpușilor se va desfășura între 10 și 27 iunie 2021. Vor putea fi admirate în sala de expoziții temporare Articolul Personaje emblematice ale spectacolelor Teatrului „Puck”, vedete de expoziție la Muzeul de Artă apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • A kolozsvári Puck Bábszínház előadásaira történő helyfoglalás szabályzata
  by administrator on June 8, 2021 at 9:46 am

  I. Alapvető rendelkezések 1. A szabályzat a Puck Bábszínház előadásaira történő telefonos vagy online helyfoglalásra vonatkozik. 2. A Felhasználónak tiszteletben kell tartani a szabályzatban ismertetett feltételeket, amelyekről az online helyfoglalást megelőzően tájékozódhat. 3. Bármely foglalási mód esetében (telefonon vagy online) a belépőjegyeket a Bábszínház pénztáránál lehet kiváltani előadáskezdés előtt 30 perccel, a bábszínház weboldalán feltüntetett jegyáraknak megfelelően. Azok a lefoglalt Articolul A kolozsvári Puck Bábszínház előadásaira történő helyfoglalás szabályzata apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"