Pantins dans le monde

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PREMIERĂ!!!
  by Aurelia1 Aurelia on March 18, 2022 at 10:29 am

  Stagiunea de seară continuă cu o nouă premieră! „Doctor fără voie” după J.B. Molière, în regia lui Iulian Bubuioc vine să ne arate pe 26 și 27 martie, 19:00 care este prețul credulității umane într-o epocă în care adevărul nu mai are valoare, iar ignoranța ne transformă în indivizi ușor de manipulat.

 • ÎNCEPE STAGIUNEA DE SEARĂ!
  by Aurelia1 Aurelia on January 23, 2022 at 1:22 pm

  Actorii Cătălin Lungu, Eugen Nicov, Lilia Chiperi, Cristina Platon, Alina Zmeu, Ion Dudca, Ala Buhnă împreună cu regizorul Iulian Bubuioc ne dau în acest weekend o adevărată lecție de satiră în adresa sistemului judiciar. Spectacolul „Ulciorul Sfărâmat” după H. von Kleist vrea să ne convingă și în această seara, cu începere de la 19.00, că

 • VINE MOȘUL!!!
  by Aurelia1 Aurelia on December 9, 2021 at 10:07 am

  Surse demne de încrede ne-au șoptit că Moș Crăciun a înhămat renii la sanie, și-a umplut sacul cu daruri și pornește la drum. Ajunge la ”Guguță” în ziua de 18 decembrie, chiar de dimineața.  Vă invităm, pe la ora 11.00, să-l întâmpinăm cu tot alaiul. Exact pentru acest eveniment supra-, arhi-, extra-așteptat am pregătit Spectacolul-show

 • ZIUA TEATRULU ”GUGUȚĂ”
  by Aurelia1 Aurelia on November 10, 2021 at 12:06 pm

  Pe 27 noiembrie, de ziua sa, ”Guguță” a pregătir mai multe daruri. Toți care-i vor păși pragul vor beneficia de un spectacol gratuit, iar la ieșirea din sală vor primi ceva delicios. Așadar, Vă așteptăm cu drag pe 27 noiembrie, ora 11.00 să-i urăm lui ”Guguță” LA MULȚI ANI!

 • DE ZIUA ORAȘULUI CHIȘINĂU
  by Aurelia1 Aurelia on October 11, 2021 at 6:09 am

  Primăria municipiului Chișinău și Teatrul ”Guguță” Vă fac sărbătoarea mai plină! Trei spectacole gratuite pentru pici, mămici, bunici! Pe 14 octombrie: 11.00  – ”Ziua de naștere a motanului Leopold”, 13.00  – ”Parte draptă”, 16.00 – ”Scrisori către mama și tata”. HAI LA HRAM! INTRARE LIBERĂ!!!

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Muzeul Păpușilor, ediție cu exponate în premieră
  by administrator on July 5, 2022 at 7:35 am

  Muzeul Păpușilor, ediție cu exponate în premierăPăpușile și decorurile care au animat patru dintre cele mai recente spectacole ale stagiunii 2021-2022 la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca pot fi vizionate în aceste zile la Muzeul de Artă. Pe lângă acestea, pentru prima dată, sunt expuse planșe și machete ale decorului imaginat de studenții de la Facultatea de Arhitectură și Articolul Muzeul Păpușilor, ediție cu exponate în premieră apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Final de stagiune la Teatrul „Puck”
  by administrator on June 30, 2022 at 9:02 am

  Clujenii de toate vârstele sunt așteptați în această perioadă la ultimele reprezentații și evenimente ale stagiunii 2021-2022 la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca. Este vorba atât de spectacole de final de săptămână, cât și de Muzeul Păpușilor, aflat la cea de-a 16-a ediție. Duminică, 3 iulie, de la ora 11, pe scena Teatrului „Puck” va fi prezentat spectacolul „Lupul Articolul Final de stagiune la Teatrul „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • MOTANUL ÎNCĂLȚAT (RO)
  by administrator on June 22, 2022 at 11:10 am

   Povestea clasică a Motanului încălțat este reinterpretată, propunerea regizorului Cristian Nedea respectând rețeta unui love story, dar unul pisicesc prin excelență. „Pentru Motanul încălțat, lumea e doar un decor și oamenii sunt doar o figurație necesară. Întreaga relație cu stăpânul este văzută aici ca o simplă unealtă a îndeplinirii destinului pisicesc. Și cum ar putea fi altfel, când pisica se Articolul MOTANUL ÎNCĂLȚAT (RO) apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • O nouă premieră la Teatrul „Puck” – „Motanul încălțat”
  by administrator on June 22, 2022 at 10:58 am

  Un nou spectacol va intra în curând în repertoriul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca. Este vorba de „Motanul încălțat”, după Charles Perrault, în regia lui Cristian Nedea, a cărui premieră va avea loc duminică, 26 iunie, de la ora 11.  Povestea clasică e reinterpretată, propunerea regizorului Cristian Nedea respectând rețeta unui love story, dar unul pisicesc prin excelență. „Pentru Articolul O nouă premieră la Teatrul „Puck” – „Motanul încălțat” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Spectacolul „Cartea cu Apolodor”, din nou pe scena Teatrului „Puck”
  by administrator on June 17, 2022 at 9:45 am

  „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, în regia Monei Marian, unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul Teatrului „Puck” va reveni pe scena instituției duminică, 19 iunie, de la orele 11 și 12.30 și marți, 21 iunie, de la ora 18. De asemenea, sâmbătă, 18 iunie, este programat spectacolul „Én vagyok Pinokkió”/„Eu sunt Pinocchio”, după Carlo Collodi, în regia Articolul Spectacolul „Cartea cu Apolodor”, din nou pe scena Teatrului „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 13

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"