Pantins dans le monde

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

 • by Aurelia1 Aurelia on December 17, 2019 at 9:30 am

  GUGUȚĂ a dat star sărbătorilor de iarnă. Mii de copii se grăbesc să-și ia cadoul de la Moș Crăciun, care împarte cu dăruire magie și spiritul Crăciunului. Sacul e plin cu de toate: surprize, focuri de artificii, dans şi voie bună. Vino și tu, i-ați părinții de mână și adu-i în copilărie.Perioada spectacolelor – 21.12.2019-12.01.2020

 • ”ACASĂ LA GUGUȚĂ”
  by Aurelia1 Aurelia on November 25, 2019 at 12:52 pm

  ”Guguță” a deschis larg porțile casei de pe muchia Ciocanei. Sute de copii i-au pășit pragul cu ocazia deschiderii Festivalului Național de Teatru pentru Copii ”Acasă la Guguță”. Ediția V a început cu spectacolul gazdei ”Lebedele sălbatice” și continuă până pe 1 decembrie cu spectacolele teatrelor ”A.P. Cehov”, ”Licurici”, ”Luceafărul”, Piciul Julien” și ”Ion Creangă”.

 • DESCHIDEREA STAGIUNII TEATRALE
  by Aurelia1 Aurelia on September 18, 2019 at 10:14 am

  Pe 20 septembrie, ora 12.30 dăm startul unei noi stagiuni teatrale! Noi proiecte, noi spectacole, noi zbuciumări, noi… Noi vom încerca să fim și în continuare pe măsura așteptărilor voastre. Susțineți-ne! Veniți la teatru! Veniți la premiera spectacolului ”Lebedele sălbatice” după H. Ch. Andersen! Să gustați primii din roadele colaborării dintre  Teatrul ”Guguță” și regizorul

 • Festivalul WonderPuck
  by Aurelia1 Aurelia on September 16, 2019 at 9:45 am

  Cea de-a III-a ediție a Festivalului stradal WonderPuck, organizat de Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca, România în colaborare cu Asociația ESUA și Fundația Lions, a găzduit în perioada 13-15 septembrie mai multe comori, printre care și ”Comoara tâlharului” adusă cu sine tocmai de la Chișinău de Teatrul ”Guguță”.

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Bábok múzeuma a Bánffy-palotában
  by administrator on July 7, 2020 at 9:14 am

  Július 8-26. között Epaminonda Tiotiu báb- és díszlettervező munkáiból Bábok Múzeuma címmel nyílik kiállítás a kolozsvári Bánffy-palotában. Az érdeklődők a Bánffy-palota kiállító termében bábokat és díszletelemeket láthatnak, amelyek a bábszínház román és magyar tagozata számára készültek (többek közt a Vasilache și Mărioara, Téli mese/ Poveste de iarnă, Jancsi és Juliska, Hol a világ közepe, Tengerszem tündére, A rút kiskacsa előadásokhoz). Articolul Bábok múzeuma a Bánffy-palotában apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • MUZEUL PĂPUȘILOR
  by administrator on July 7, 2020 at 9:07 am

  Manifestarea este dedicată atât celor șapte decenii de funcționare a Teatrului de Păpuși „Puck”, cât și aniversării scenografului Epaminonda Tiotiu, autorul schițelor, păpușilor, decorurilor, și machetelor care au încântat generații după generații de copii în ultimele decenii. Astfel, în sala de expoziții temporare a Muzeului de Artă, vor putea fi admirate păpuși și elemente de decor din spectacole precum „Vasilache Articolul MUZEUL PĂPUȘILOR apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Ce spectacole de teatru de păpuși vor fi prezentate în weekend la muzeu
  by administrator on July 2, 2020 at 4:13 pm

  Artiștii Teatrului „Puck” vor prezenta la finalul săptămânii două spectacole în aer liber, în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca. Astfel, sâmbătă, 4 iulie, de la ora 11, spațiul din curtea  Palatul Bánffy va găzdui spectacolul  „Szegény Dzsoni és Árnika”/„Sărmanul Djoni și Arnica”, după Ervin Lázár. Este un spectacol despre dragoste adevărată, responsabilitate, loialitate, perseverență, libertate și multe alte valori Articolul Ce spectacole de teatru de păpuși vor fi prezentate în weekend la muzeu apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Dănilă Prepeleac revine la Cluj!
  by administrator on June 24, 2020 at 10:42 am

  Năstrușnicul erou al lui Creangă va fi din nou pe scenă, în curtea Muzeului de Artă, duminică, 28 iunie. Alături de „Dănilă Prepeleac”, programul din weekend al Teatrului de Păpuși „Puck” mai cuprinde spectacolul „Turnuleţul”/„Tornyocska”, după Sz. J. Marsak. Micii spectatori clujeni sunt așteptați cu mare drag în acest weekend la primele spectacole pe care artiștii Teatrului „Puck” le vor susține Articolul Dănilă Prepeleac revine la Cluj! apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Szabadtéri előadások a Puck Bábszínházban
  by administrator on June 22, 2020 at 11:39 am

  🎉 Szombattól ismét láthatók lesznek a bábszínház előadásai szabadtéri színpadon, minden hétvégén 11:00-től a Bánffy-palota udvarában. 📍 Jegyeket a helyszínen lehet vásárolni előadáskezdés előtt, egységes, 10 lejes áron. Articolul Szabadtéri előadások a Puck Bábszínházban apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"