Pantins dans le monde

 • Teatrul Luceafărul, prezențe în Festivalul Național de Teatru
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on November 7, 2022 at 9:03 am

  Cea de-a 32-a ediție a Festivalului Național de Teatru (FNT) are loc în intervalul 5-13 noiembrie, la București. Una dintre cele mai importante platforme ale artelor teatrale din cursul anului, FNT reunește spectacole, expoziții, lansări de carte, ateliere, dezbateri, întâlniri. Teatrul Luceafărul va fi prezent în program printr-un atelier de critică teatrală susținut de teatrologul Oltița Cîntec, directorul artistic al detalii aici The post Teatrul Luceafărul, prezențe în Festivalul Național de Teatru first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Lista veniturilor realizate de către salariați conform art. 33 din Lg. nr. 153/2017 transparența veniturilor salariale 30 septembrie 2022
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on November 1, 2022 at 6:50 pm

  Teatrul Luceafărul Iași – Lista veniturilor realizate de către salariați conform art. 33 din Lg. nr. 153/2017 transparența veniturilor salariale 30 septembrie 2022, descărcați aici »»» The post Lista veniturilor realizate de către salariați conform art. 33 din Lg. nr. 153/2017 transparența veniturilor salariale 30 septembrie 2022 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Premiu important pentru artiștii de la Teatrul Luceafărul
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 24, 2022 at 7:12 am

  Festivalul Internațional de Teatru Puck de la Cluj Napoca și-a anunțat la finalul săptămânii trecute distincțiile. Evenimentul clujean a ajuns la ediția cu numărul XX și s-a derulat între 17-21 octombrie într-un program care a inclus spectacole, dezbateri, lansări de carte. Echipa noastră artistică a fost selectată să participe cu STAȚIA CLOVNILOR, prezentată de două ori, în sala Academiei Naționale detalii aici The post Premiu important pentru artiștii de la Teatrul Luceafărul first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 •  „Întoarcerea acasă”
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 18, 2022 at 9:52 am

  Moartea este un concept dificil, un subiect greu de digerat și o realitate cruntă. Cei rămași în viață îi simt apăsarea, durerea, ireversibilitatea. După care, timpul ajută să treacă. Trecerea este apanajul vieții, nu al morții. În moarte, totul rămâne. Spectacolul „Întoarcerea acasă” ne prezintă această perspectivă și mai tulburătoare: cea a morților. Ca spectatori, suntem coborâți alături de ei detalii aici The post  „Întoarcerea acasă” first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 •  „Închide ochii și ai să vezi mai bine” cu inima deschisă
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on October 18, 2022 at 9:51 am

  Spectacolul Asociației de Dezvoltare Personală „Grigore Popa” din București aduce pe scenă, cu sensibilitate, delicatețe, atenție și grijă față de public o istorisire despre o sămânță care crește, învață, evoluează pe toate planurile și se transformă într-o floare de toamnă târzie. Povestea curge ușor, iar copiii din sală știu că poate fi a oricui, învățând sau consolidând gânduri despre empatie, detalii aici The post  „Închide ochii și ai să vezi mai bine” cu inima deschisă first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • Ziua Teatrului ”Guguță”!!!
  by Aurelia1 Aurelia on November 22, 2022 at 11:05 am

  De ziua sa GUGUȚĂ pregătește pentru voi o nouă PREMIERĂ. Spectacolul ”PikPok.online@guguță”, montat în colaborare cu AO ”Talinka” Centrul pentru Jurnalism Independent, are menirea de a învăța copiii cum să folosească internetul, cum să deosebească un adevăr de fake, pentru a beneficia de cât mai multe informații utile. La sfârșit de spectacol micii spectatori vor

 • PREMIERĂ!!!
  by Aurelia1 Aurelia on March 18, 2022 at 10:29 am

  Stagiunea de seară continuă cu o nouă premieră! „Doctor fără voie” după J.B. Molière, în regia lui Iulian Bubuioc vine să ne arate pe 26 și 27 martie, 19:00 care este prețul credulității umane într-o epocă în care adevărul nu mai are valoare, iar ignoranța ne transformă în indivizi ușor de manipulat.

 • ÎNCEPE STAGIUNEA DE SEARĂ!
  by Aurelia1 Aurelia on January 23, 2022 at 1:22 pm

  Actorii Cătălin Lungu, Eugen Nicov, Lilia Chiperi, Cristina Platon, Alina Zmeu, Ion Dudca, Ala Buhnă împreună cu regizorul Iulian Bubuioc ne dau în acest weekend o adevărată lecție de satiră în adresa sistemului judiciar. Spectacolul „Ulciorul Sfărâmat” după H. von Kleist vrea să ne convingă și în această seara, cu începere de la 19.00, că

 • VINE MOȘUL!!!
  by Aurelia1 Aurelia on December 9, 2021 at 10:07 am

  Surse demne de încrede ne-au șoptit că Moș Crăciun a înhămat renii la sanie, și-a umplut sacul cu daruri și pornește la drum. Ajunge la ”Guguță” în ziua de 18 decembrie, chiar de dimineața.  Vă invităm, pe la ora 11.00, să-l întâmpinăm cu tot alaiul. Exact pentru acest eveniment supra-, arhi-, extra-așteptat am pregătit Spectacolul-show

 • ZIUA TEATRULU ”GUGUȚĂ”
  by Aurelia1 Aurelia on November 10, 2021 at 12:06 pm

  Pe 27 noiembrie, de ziua sa, ”Guguță” a pregătir mai multe daruri. Toți care-i vor păși pragul vor beneficia de un spectacol gratuit, iar la ieșirea din sală vor primi ceva delicios. Așadar, Vă așteptăm cu drag pe 27 noiembrie, ora 11.00 să-i urăm lui ”Guguță” LA MULȚI ANI!

  Feed has no items.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 13

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"