Pantins dans le monde

 • Lista veniturilor realizate de către salariați, 31 martie 2021
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 31, 2021 at 9:57 am

  Lista veniturilor realizate de către salariați conform art. 33 din Lg. nr. 153/2017 transparența veniturilor salariale, 31 martie 2021 The post Lista veniturilor realizate de către salariați, 31 martie 2021 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatrul Luceafărul mută spectacolele online
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 24, 2021 at 10:14 am

  Trecerea Iașului în scenariul roșu a impus printre consecințe și interdicția instituțiilor de spectacole de a susține reprezentații cu public în sala de spectacole. Amărăciune există atât în perimetrul celor care evoluează pe scenă, cât și în al acelora care privesc din scaunele de spectatori. Plăcerea și bucuria de-a merge la teatru s-au reflectat în rapiditatea cu care se vindeau detalii aici The post Teatrul Luceafărul mută spectacolele online first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Artiștii de la Luceafărul speră să fie mai rapizi decât noul Coronavirus
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 10, 2021 at 10:51 am

  Programată inițial pentru 20 martie, data la care în agenda UNESCO este fixată Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, premiera spectacolului ALBĂ CA ZĂPADA riscă să fie pusă sub semnul amânării din cauza creșterii evidente a indicelui de îmbolnăviri la 1000 de locuitori în orașul Iași. Statisticile sanitare permit în acest moment instuțiilor de spectacole să joace cu detalii aici The post Artiștii de la Luceafărul speră să fie mai rapizi decât noul Coronavirus first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Anunț achiziție directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii medicale de medicina muncii”
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on March 1, 2021 at 10:05 am

  Anunț achiziție directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii medicale de medicina muncii” Cod C.P.V.: 85147000-1 Servicii de medicina muncii   În temeiul prevederilor art.7. alin.(5) din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice și art.43 din H.G. nr.395/2016 privind Normele metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului cadru din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice. Achizitor: detalii aici The post Anunț achiziție directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii medicale de medicina muncii” first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Fii personaj într-un spectacol participativ la Teatrul Luceafărul!
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on February 24, 2021 at 9:15 am

  Echipa artistică  a Teatrului Luceafărul a început pregătirea unui spectacol inspirat din lumea infinită a internetului și din practicile de pe rețelele de socializare. Producția îi vizează mai ales pe adolescenți, însă nu omite categoria tinerilor adulți și a maturilor care utilizează în mod frecvent social media. Proiectul se află în faza de documentare, iar artiștii recurg la colectarea unor detalii aici The post Fii personaj într-un spectacol participativ la Teatrul Luceafărul! first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • PRIMĂVARA VINE PENTRU TINE!
  by Aurelia1 Aurelia on March 4, 2021 at 9:27 am

  „Guguţă” a cules pentru tine din poienile Primăverii cele mai alese flori. Lumina, bunătatea, tandrețea și dragostea sunt tăinuite în buchetul lor. Inspiră-le aroma și bucură-te de o Primăvară nouă.  Cu cele mai însorite gânduri,                      „Guguţă”

 • PREMIERĂ ÎN CURÂND!
  by Aurelia1 Aurelia on September 2, 2020 at 10:11 am

  Pandemia ne-a mobilizat și mai mult. Muncim cu toții, chiar dacă nu putem merge în deplasări la copiii din afara Chișinăului. E timpul repetițiilor, renovărilor de spectacole și de montări. Da, da, pegătim o nouă premieră! O nouă colaborare. Colaborare nouă cu prieteni vechi. Ne păstrăm principiul de teatru național ca și specific și montăm

 • SPECTACOLE ÎN AER LIBER
  by Aurelia1 Aurelia on August 17, 2020 at 10:35 am

  După lungi și chinuitoare așteptări ”Guguță” își poate primi cu drag și în deplină siguranță admiratorii împătimiți de poveste. Deși activitatea teatrului nu a încetat nici pentru o zi, actorii, dar și toți angajații, muncind asupra noilor spectacole, roluri, ideii de proiecte etc., fără spectatori timpul parcă s-a oprit. Povestea a început să prindă viață

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

 • by Aurelia1 Aurelia on December 17, 2019 at 9:30 am

  GUGUȚĂ a dat star sărbătorilor de iarnă. Mii de copii se grăbesc să-și ia cadoul de la Moș Crăciun, care împarte cu dăruire magie și spiritul Crăciunului. Sacul e plin cu de toate: surprize, focuri de artificii, dans şi voie bună. Vino și tu, i-ați părinții de mână și adu-i în copilărie.Perioada spectacolelor – 21.12.2019-12.01.2020

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Care sunt spectacolele online ale săptămânii la Teatrul „Puck”
  by administrator on April 8, 2021 at 7:35 am

  Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca difuzează și în această perioadă în regim de live streaming spectacole care pot fi urmărite gratuit pe paginile de Facebook ale instituției. Prima reprezentație pentru cei mici a săptămânii a fost „Hamupipőke”/„Cenușăreasa”, în regia Ibolyei Varga, difuzată luni, 5 aprilie. Marți, 6 aprilie, de la ora 18, pe pagina https://www.facebook.com/teatruldepapusi.puck, a fost difuzat spectacolul „Spiridușul Articolul Care sunt spectacolele online ale săptămânii la Teatrul „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Teatrul „Puck” continuă difuzarea de spectacole online
  by administrator on March 31, 2021 at 8:06 am

  Iubitorii teatrului de păpuși sunt așteptați și în această săptămână să urmărească gratuit spectacole transmise pe Facebook, în regim de live streaming. Prima asemenea reprezentație a săptămânii a fost „Ciobănașul cu ochi de stele”/ „A csillagszemű juhász”, după o poveste populară, în regia și scenariul lui Szabó Attila, difuzată luni, 29 martie, pe pagina  https://www.facebook.com/kolozsvaripuckbabszinhaz. De asemenea, marți, 30 martie, de Articolul Teatrul „Puck” continuă difuzarea de spectacole online apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • VASILACHE ȘI MARIOARA ÎN JURUL LUMII (RO)
  by administrator on March 25, 2021 at 9:30 am

  Plictisiți de viața pe care o trăiesc în căsuța lor, Vasilache și Marioara hotărăsc că este timpul să pornească într-o călătorie. Nu știu, însă, ce îi așteaptă și prin câte peripeții vor trece, călătorind prin timp și spațiu. Ionuț Constantinescu regândește și adaptează povestea lui Vasilache și a Marioarei din teatrul de bâlci tradițional, într-un context nou, cu personaje noi, Articolul VASILACHE ȘI MARIOARA ÎN JURUL LUMII (RO) apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Artiștii Teatrului „Puck” prezintă spectacole în Vaida-Cămăraș și Sângerz-Băi
  by administrator on March 23, 2021 at 10:39 am

   Micii spectatori din localitatea clujeană Vaida-Cămăraș, dar și cei din Sângeorz-Băi se vor bucura în această săptămână de teatru de păpuși de la Cluj. Marți, 23 martie, de la ora 11, spectacolul „Turnuleţul”/„ A tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó a fost prezentat pentru copilașii din Vaida- Cămărașu.  În distribuție: Balogh Dorottya, Erdei Emese, Mostis Balázs Articolul Artiștii Teatrului „Puck” prezintă spectacole în Vaida-Cămăraș și Sângerz-Băi apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Spectacole în deplasare și zile de sărbătoare la Teatrul „Puck”
  by administrator on March 18, 2021 at 9:28 am

  Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca duc în aceste zile magia spectacolelor în două comunități din afara municipiului, mai exact la Huedin și în comuna Cătina. De asemenea, sunt prezentate în continuare reprezentații în regim de live streaming pe Facebook, iar în weekend sunt marcate două sărbători importante: Ziua Internaţională a Teatrului pentru Copii şi Tineret și Ziua Mondială Articolul Spectacole în deplasare și zile de sărbătoare la Teatrul „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"