Pantins dans le monde

 • 2021, un an bun pentru artiștii de la Teatrul Luceafărul
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on January 25, 2022 at 12:26 pm

  Într-un 2021 al incertitudinilor și al ajustării în viteză a regulilor epidemiologice, arta teatrului a continuat să se adapteze la un context dominat de sanitar. Cel de-al doilea an al pandemiei a însemnat pentru Teatrul Luceafărul din Iași o perioadă în care creativitatea s-a exprimat nu numai în producțiile scenice, dar și în modalitățile de a le livra publicului. Revenirea detalii aici The post 2021, un an bun pentru artiștii de la Teatrul Luceafărul first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Anunț achiziție directă Album Afișe Spectacole „Teatrul Luceafărul Iași” Cod CPV 79823000-9
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on January 12, 2022 at 1:33 pm

  Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași Nr.142 / 12.01.2022   Anunț achiziție directă Album Afișe Spectacole „Teatrul Luceafărul Iași” Cod CPV 79823000-9   Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași intenționează să achiziționeze prin achiziție directă, din catalogul de produse SEAP, conform Legii 98/2016, servicii de editare, concept grafic, preprint, tipar și livrare pentru Album Afișe Spectacole „Teatrul Luceafărul detalii aici The post Anunț achiziție directă Album Afișe Spectacole „Teatrul Luceafărul Iași” Cod CPV 79823000-9 first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Teatrul Luceafărul Iași, 70 de ani de existență artistică
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on December 6, 2021 at 9:04 am

  Între 10-12 decembrie, Teatrul Luceafărul din Iași va celebra 70 de ani de activitate artistică neîntreruptă. Primul spectacol înscris pe afișul Teatrul de Păpuși de Stat, cum se numea la înființare, a fost Peștișorul de aur (regia Iulia și Iosif Ligeti, 1950). Întrucât din cauza pandemiei momentul aniversar nu a putut avea loc în 2020, echipa teatrului pentru copii și detalii aici The post Teatrul Luceafărul Iași, 70 de ani de existență artistică first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Anunț achiziție servicii de editare și tipărire carte
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on November 25, 2021 at 1:40 pm

  Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași Nr.2762/25.11.2021   Anunț achiziție servicii de editare și tipărire carte Cod CPV 79970000-4 Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași intenționează să achiziționeze prin achiziție directă, din catalogul de produse SEAP, conform Legii 98/2016, servicii editare și tipărire pentru monografia „Teatrul Luceafărul Iași. 70 de ani de existență artistică”, ediția a III-a, revăzută detalii aici The post Anunț achiziție servicii de editare și tipărire carte first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

 • Anunț achiziție directă în vederea atribuirii contractului de servicii hoteliere
  by Luceafărul Teatrul pentru Copii și Tineret Iași on November 11, 2021 at 11:29 am

  Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași Nr.2546/11.11.2021   Anunț  achiziție directă în vederea atribuirii contractului de servicii hoteliere Cod CPV – 55100000-1 – Servicii hoteliere (Anexa 2) Către: Operatorii economici interesaţi 1. Descriere contract Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul Iași cu sediul în strada Grigore Ureche nr.5, Iași dorește să achiziționeze prin procedură proprie de atribuire de servicii detalii aici The post Anunț achiziție directă în vederea atribuirii contractului de servicii hoteliere first appeared on Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” Iași.

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • ÎNCEPE STAGIUNEA DE SEARĂ!
  by Aurelia1 Aurelia on January 23, 2022 at 1:22 pm

  Actorii Cătălin Lungu, Eugen Nicov, Lilia Chiperi, Cristina Platon, Alina Zmeu, Ion Dudca, Ala Buhnă împreună cu regizorul Iulian Bubuioc ne dau în acest weekend o adevărată lecție de satiră în adresa sistemului judiciar. Spectacolul „Ulciorul Sfărâmat” după H. von Kleist vrea să ne convingă și în această seara, cu începere de la 19.00, că

 • VINE MOȘUL!!!
  by Aurelia1 Aurelia on December 9, 2021 at 10:07 am

  Surse demne de încrede ne-au șoptit că Moș Crăciun a înhămat renii la sanie, și-a umplut sacul cu daruri și pornește la drum. Ajunge la ”Guguță” în ziua de 18 decembrie, chiar de dimineața.  Vă invităm, pe la ora 11.00, să-l întâmpinăm cu tot alaiul. Exact pentru acest eveniment supra-, arhi-, extra-așteptat am pregătit Spectacolul-show

 • ZIUA TEATRULU ”GUGUȚĂ”
  by Aurelia1 Aurelia on November 10, 2021 at 12:06 pm

  Pe 27 noiembrie, de ziua sa, ”Guguță” a pregătir mai multe daruri. Toți care-i vor păși pragul vor beneficia de un spectacol gratuit, iar la ieșirea din sală vor primi ceva delicios. Așadar, Vă așteptăm cu drag pe 27 noiembrie, ora 11.00 să-i urăm lui ”Guguță” LA MULȚI ANI!

 • DE ZIUA ORAȘULUI CHIȘINĂU
  by Aurelia1 Aurelia on October 11, 2021 at 6:09 am

  Primăria municipiului Chișinău și Teatrul ”Guguță” Vă fac sărbătoarea mai plină! Trei spectacole gratuite pentru pici, mămici, bunici! Pe 14 octombrie: 11.00  – ”Ziua de naștere a motanului Leopold”, 13.00  – ”Parte draptă”, 16.00 – ”Scrisori către mama și tata”. HAI LA HRAM! INTRARE LIBERĂ!!!

 • SCRISORI PE ARIPI DE DOR
  by Aurelia1 Aurelia on September 23, 2021 at 8:56 am

  Centrul de Teatru din Moldova și Teatrul ”Guguță”, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Consiliul Raional Râșcani, akzente.md, au încurajat vocile copiilor de migranți, care s-au făcut auzite în spectacolul „Scrisori către mama și tata”, premiera căruia va avea loc pe 24 și 26 septembrie, ora 18:30. Laureații Concursului de

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Weekend cu „Muzicanții din Bremen” și „Crăiasa Zăpezii”, la Teatrul „Puck”
  by administrator on January 20, 2022 at 9:48 am

  Micii spectatori sunt așteptați la sfârșitul săptămânii la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, unde vor fi prezentate două spectacole foarte îndrăgite de copii: „A brémai muzsikusok”/„Muzicanții din Bremen” (sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 11) și „Crăiasa Zăpezii” (duminică, 23 ianuarie, de la orele 11 și 12.30). Primul spectacol al săptămânii a fost „Pălăria buclucașă”, de Tohby Riddel, prezentat Articolul Weekend cu „Muzicanții din Bremen” și „Crăiasa Zăpezii”, la Teatrul „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • A BRÉMAI MUZSIKUSOK /MUZICANȚII DIN BREMEN (HU)
  by administrator on January 17, 2022 at 9:03 am

  Povestea binecunoscută a ”Muzicanților din Bremen” e completată și modificată în spectacolul secției maghiare al Teatrului de Păpuși ”Puck”. Aventura celor patru muzicieni începe în adaptarea scenică a regizorului Rumi László în momentul în care, de obicei, se termină istoria cunoscută din povești: formația lor e închegată, iar personajele își povestesc peripețiile din trecut, reflectând asupra traseului pe care l-au Articolul A BRÉMAI MUZSIKUSOK /MUZICANȚII DIN BREMEN (HU) apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Campanie de informare – Serviciul de urgență 112
  by administrator on January 14, 2022 at 7:09 am

  Pentru susținerea demersurilor Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) și pentru corecta informare a tuturor utilizatorilor bibliotecii noastre, ne alăturăm demersurilor de promovare a Serviciului de urgență 112. Potrivit statisticilor, zilnic, la numărul unic de urgență 112 se primesc mii de apeluri prin care sunt anunțate situații în care cetățenii au nevoie de ajutorul echipelor de intervenție. Dintre acestea, un procent foarte Articolul Campanie de informare – Serviciul de urgență 112 apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • A brémai muzsikusok (HU)
  by administrator on January 13, 2022 at 10:25 am

  A közismert mese néhány elemmel bővül, illetve megváltozik. Nézőpontot váltunk és ott kezdjük, ahol általában abba szokott maradni: a brémai muzsikusok már összeálltak és viszatekintenek pályájukra, elmesélik az életútjukat. Az eredeti mese szerint a szereplők élete megbicsaklik és ha nem kezdenek neki valami újnak, igencsak pórul járnak. A Puck Bábszínház adaptációjában hosszú utat járnak be a szereplők: előbb rokkantosítva látjuk Articolul A brémai muzsikusok (HU) apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Evenimente speciale în programul de weekend al Teatrului „Puck”
  by administrator on January 13, 2022 at 9:52 am

  La finalul acestei săptămâni, Teatrul de Păpuși „Puck” organizează o serie de manifestări speciale, în contextul Zilei Culturii Naționale Române (sâmbătă, 15 ianuarie). De asemenea, duminică, 16 ianuarie, de la orele 11 și 12.30 va fi prezentat spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie. Săptămâna a început la Teatrul „Puck” cu spectacolul „Dănilă Prepeleac”, Articolul Evenimente speciale în programul de weekend al Teatrului „Puck” apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"