Pantins dans le monde

Teatrul Guguta Teatrul Guguta

 • POVESTEA SE AMÂNĂ
  by Aurelia1 Aurelia on March 10, 2020 at 2:13 pm

  Din motive cunoscute și în scopuri de siguranță, ”GUGUȚĂ” amână Povestea pentru mai târziu. Spectacolele programate pentru sâmbătă și duminică sunt contramandate.  

 • by Aurelia1 Aurelia on December 17, 2019 at 9:30 am

  GUGUȚĂ a dat star sărbătorilor de iarnă. Mii de copii se grăbesc să-și ia cadoul de la Moș Crăciun, care împarte cu dăruire magie și spiritul Crăciunului. Sacul e plin cu de toate: surprize, focuri de artificii, dans şi voie bună. Vino și tu, i-ați părinții de mână și adu-i în copilărie.Perioada spectacolelor – 21.12.2019-12.01.2020

 • ”ACASĂ LA GUGUȚĂ”
  by Aurelia1 Aurelia on November 25, 2019 at 12:52 pm

  ”Guguță” a deschis larg porțile casei de pe muchia Ciocanei. Sute de copii i-au pășit pragul cu ocazia deschiderii Festivalului Național de Teatru pentru Copii ”Acasă la Guguță”. Ediția V a început cu spectacolul gazdei ”Lebedele sălbatice” și continuă până pe 1 decembrie cu spectacolele teatrelor ”A.P. Cehov”, ”Licurici”, ”Luceafărul”, Piciul Julien” și ”Ion Creangă”.

 • DESCHIDEREA STAGIUNII TEATRALE
  by Aurelia1 Aurelia on September 18, 2019 at 10:14 am

  Pe 20 septembrie, ora 12.30 dăm startul unei noi stagiuni teatrale! Noi proiecte, noi spectacole, noi zbuciumări, noi… Noi vom încerca să fim și în continuare pe măsura așteptărilor voastre. Susțineți-ne! Veniți la teatru! Veniți la premiera spectacolului ”Lebedele sălbatice” după H. Ch. Andersen! Să gustați primii din roadele colaborării dintre  Teatrul ”Guguță” și regizorul

 • Festivalul WonderPuck
  by Aurelia1 Aurelia on September 16, 2019 at 9:45 am

  Cea de-a III-a ediție a Festivalului stradal WonderPuck, organizat de Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca, România în colaborare cu Asociația ESUA și Fundația Lions, a găzduit în perioada 13-15 septembrie mai multe comori, printre care și ”Comoara tâlharului” adusă cu sine tocmai de la Chișinău de Teatrul ”Guguță”.

Teatrul de Păpuși Puck Teatrul de Păpuși Puck

 • Spectacolele online ale Teatrului „Puck” se mută pe Facebook
  by administrator on March 24, 2020 at 12:26 pm

  Datorită cererii mari și accesibilității sporite, spectacolele pe care Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca le oferă online publicului în această perioadă se mută Facebook. Ce mici și cei mari se pot bucura de acasă în aceste zile de patru spectacole din repertoriul instituției clujene, redate de această dată pe pagina de Facebook a festivalului stradal WonderPuck, în regim de Articolul Spectacolele online ale Teatrului „Puck” se mută pe Facebook apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Heti program: március 23-29.
  by administrator on March 22, 2020 at 11:21 am

  Articolul Heti program: március 23-29. apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Programul săptămânii 23-29 martie
  by administrator on March 22, 2020 at 10:27 am

  Articolul Programul săptămânii 23-29 martie apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Interneten nézhető előadásokat kínál a Puck Bábszínház
  by administrator on March 19, 2020 at 8:18 am

  Mivel a járványügyi intézkedések miatt a bábszínház műsorai mind fel vannak függesztve, YouTube-on közvetíti előadásait a legfiatalabb színházkedvelők számára. Két élőadás válik elérhetővé, egy a román, illetve egy a magyar társulat repertoárjából.  Március 19-én, csütörtökön, illetve szombaton, 21-én, délelőtt 10-12, valamint délután 18-20 között a Palocsay Kisó Kata által rendezett Mimorózart előadás lesz látható a bábszínház YouTube csatornáján. Az előadás két művészzseni: Joan Miró képzőművész alkotásaiból és Wolfgang Amadeus Articolul Interneten nézhető előadásokat kínál a Puck Bábszínház apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

 • Sala de spectacole e în șantier
  by administrator on March 18, 2020 at 2:27 pm

  Le mulțumim colegilor din echipa Teatrului de Păpuși „Puck” pentru implicarea în lucrările de amenajare și igienizare a sălii de spectacole a instituției. Felicitări pentru inițiativă noului șef al secției române, Cristinel Nedea!   Articolul Sala de spectacole e în șantier apare prima dată în Teatrul de Păpuși Puck.

Théâtre de marionnettes de Lausanne Théâtre de marionnettes de Lausanne

  Feed has no items.

  Feed has no items.

How fine was this article? / Combien avez-vous aimé cet article ?

Click on a heart to rate it! / Cliquez les cœurs pour l’apprécier

Average rating / Vote moyen 5 / 5. Vote count: / Nombre de votes 12

No votes so far! Be the first to rate this post. / Il n'y a aucun vote, vous êtes le premier

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Diffusez l'amour des pantins! * Spread the love of puppets!

Site du projet Erasmus+KA229 "Pantins pour l'inclusion"